TV Pravda má novú reláciu Ide o nás: Nazrie do našich vzťahov, duše a emócií

Vzťahy sú veľkou záhadou, povedal by nejeden z nás. A hoci nemáme ambíciu tváriť sa, že máme patent na to, ako ich dešifrovať, radi by sme sa o to aspoň čiastočne pokúsili v našej novej relácii Ide o nás.

14.06.2021 12:15
debata (1)
Redaktor a moderátor relácie Ide o nás Zdeno... Foto: Ľuboš Pilc, Pravda
0F4A2041 Redaktor a moderátor relácie Ide o nás Zdeno Gáfrik.

Televízia Pravda v utorok 15. júna odpremiéruje prvú epizódu novej relácie Ide o nás, ktorej cieľom je priniesť osobný, autentický, ale čiastočne aj odborný pohľad na každodenné témy spojené s našim emocionálnym a mentálnym prežívaním. Medzi hosťami sa objavia psychológovia, koučovia či mentori, ale aj zástupcovia spoločenského života či aktéri osobných príbehov, ktoré budú súvisieť práve s konkrétnou tematikou jednotlivých epizód.

Pozrite si krátku upútavku o tom, čo vás čaká v relácii Ide o nás
Video

Nový program Ide o nás je predovšetkým o našich vzťahoch, väzbách, ktoré prežívame s našimi blízkymi, či už v rámci rodiny a priateľov. Neobídeme ani vzťahy na pracovisku, spojenia a interakcie v rámci komunity, ale aj vzťahy so sebou samými.

Chceli by sme aspoň čiastočne pokryť problematiku toho, čo prežívajú ľudia každodenne, čo im prináša radosť, ale tiež stres, úzkosť, nervozitu alebo napríklad smútok.

Posolstvom relácie Ide o nás je priblížiť konkrétne spoločenské fenomény, ktorými žijeme v súčasnosti – vplyv moderného sveta na náš život, emocionálne aj mentálne prežívanie.

Záber z prvej epizódy relácie Ide o nás. Foto: Pravda
thumbnail IMG-20210428-WA0009 Záber z prvej epizódy relácie Ide o nás.

Moderátorom relácie je dlhoročný redaktor Pravda.sk a denníka Pravda Zdeno Gáfrik. Pri prvej epizóde sa diváci dočkajú témy náročného momentu prežívania smútku pri strate blízkej osoby a s trojicou pozvaných hostí budeme diskutovať o tom, ako daný moment môže zasiahnuť do našich životov, ako sa so stratou a smútkom dá vyrovnať a čo môžeme urobiť my všetci, ak takéto situácie chceme niekomu uľahčiť.

Hosťom relácie bude psychologička Jana Dutková, ktorá absolvovala výcvik organizácie Modrý anjel – tímu krízovej intervencie, Beáta Bobulová, zakladateľka projektu OZ a sociálneho podniku Súčasť života, ktorý pomáha ovdoveným ženám a mužom aspoň čiastočne doplniť chýbajúci ekonomický príjem a psychológ Marek Madro, riaditeľ projektu IPčko.sk, krízovej linky pomoci.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #emócie #vzťahy #duša #relácia #kouč #autentickosť #psychológovia #Ide o nás

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...