Súťaž o najdokonalejší pár vyhráva... Krásna Brazílčanka a jej zbožňovaný športovec

Gisele Bündchen nepotrebuje sviatok svätého Valentína, aby vyznala "verejne" lásku svojmu manželovi, Tomovi Bradymu.

15.06.2021 11:00
Gisele Bündchen, Tom Brady Foto:
Gisele Bündchen a Tom Brady.
debata

S vetou: „Milujem ťa, si môj večný Valentín“ zverejnila jedna z najslávnejších modeliek sveta zaľúbenú fotografiu. Pózuje na nej spolu s manželom pri západe slnka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gisele Bündchen (@gisele)

Za slávneho hráča amerického futbalu je Bündchen vydatá od roku 2009, má s ním dve deti – syna Benjamina (12) a dcéru Vivian (8). Okrem nich tiež vychovávajú Bradyho syna z predošlého vzťahu – 13-ročného Johna.

V lete sa krásna Brazílčanka, ktorá bola v rokoch 2002 až 2017 najlepšie platenou modelkou sveta (v roku 2016 zarobila 30 miliónov dolárov), stala 40-ničkou. A hoci svoj rodinný život si vychutnáva po manželovom boku vyše 10 rokov, aj táto sledovaná dvojica si prešla krízou.

Gisele Bundchen Čítajte viac Najobdivovanejšia na svete! Gisele Bündchen má 40, ako sa zmenila za dve desaťročia?

Slávny športovec to priznal v roku 2020 v rozhovore s moderátorom Howardom Sternom. Ako uviedol, manželka nebola istý čas s ich vzťahom spokojná. „Nebola šťastná,“ priznal vtedy Brady a zároveň dodal, že momentálne je ich manželstvo v poriadku. „Napísala, že si myslí, že rodine nevenujem dostatok pozornosti a že uprednostňuje svoju športovú kariéru. Takisto to, že starostlivosť o ich spoločný domov leží na jej pleciach.“

Gisele Bündchen koláž Čítajte viac S hrdinom Bradym na štadióne oslavovala jeho Gisele! Ale o slovo sa prihlásila aj jeho ex

Dvojica však dala veci do poriadku, pomohla im aj párová terapia, ako Brady priznal. Aktuálne sa tak obaja cítia v manželstve dobre, ako dokazuje aj zverejnený záber plný lásky na Instagrame modelky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen #Tom Brady

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...