Špeciálna narodeninová tradícia Paltrowovej a jej 17-ročnej dcéry! Týka sa zdobenia tela

Krásna dcéra oscarovej herečky Gwyneth Paltrowovej prepožičala svoje meno šperkom. Zaujíma vás ich cena?

15.06.2021 15:00
Gwyneth Paltrow Foto:
Gwyneth Paltrow.
debata

Oscarová hviezda nedávno predstavila vlastnú líniu šperkov a prezradila, že ona a jej 17-ročná dcéra Apple, ktorú má so svojím bývalým manželom Chrisom Martinom, majú každý rok akúsi narodeninovú tradíciu, ako informuje stránka Page Six.

Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere. Čítajte viac Vždy, keď Gwyneth Paltrow zverejní fotku dcéry, fanúšikov ohromí! Je fakt nádherná

O tradícii čo-to povedala Gwyneth Paltrow (48) pri predstavovaní svojich šperkov: „Každý rok v deň narodenín Apple si necháme urobiť nový piercing. Toto je naša malá spoločná tradícia. Bola mi obrovskou inšpiráciou pre túto kolekciu a pomohla mi pri vytváraní dizajnov šperkov, niektoré som pomenoval apo nej a jej kamarátkach“ povedala slávna herečka a dodala, že náušnice, ktoré nesú pomenovanie Apple, si od nej určite požičia.

Šperky z kolekcie Paltrowej sa dajú kúpiť v cene od 650 dolárov za zlaté náušnice až po náhrdelník v cene 2 500 dolárov. Paltrowovej lifestylová značka Goop (rovnaké meno nesie aj jej lifestylová stránka) už pred časom expandovala do sveta módy, teraz prišli na rad šperky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...