V hlavnej úlohe - tehotenské bruško! Takto ho predvádzajú krásky z Victoria's Secret

Modelky Toni Garrn, Devon Windsor a Georgia Fowler si užívajú tehotenstvo a pýšia sa zábermi z tohto obdobia. Pozrite sa.

13.06.2021 13:00
Toni Garrn. Foto:
Toni Garrn.
debata

Už čoskoro sa čerstvou mamou stane krásna Nemka, 28-ročná modelka Toni Garrn. Zábery z jej tehotenstva ponúka hviezda Victoria's Secret svojim vyše 2 miliónov fanúšikov na Instagrame. Nežná blondínka si dokonca pred časom s tehotenským bruškom zapózovala na titulke magazínu Vogue. Toni Garrn tvorila v minulosti pár s hercom Leonardom DiCapriom, otcom jej dieťatka je herec Alex Pettyfer, za ktorého sa na jeseň 2020 vydala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TONI GARRN (@tonigarrn)

Na tehotenské bruško Devon Windsorovej, niekdajšej hviezdy reklám výrobcu spodnej bielizne Victoria's Secret, je zvedavých vyše 2 milióny fanúšikov, ktorí ju sledujú na Instagrame. Blondínka sa spoločne so svojím manželom Johnnym Barbarom podelila o dokonca o informáciu o pohlaví ich dieťatka, o pár mesiacov do rodiny pribudne dcérka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa devon windsor (@devwindsor)

Aj krásna tmavovláska Georgia Fowler, rodáčka z Nového Zélandu, sa už pýši poriadne zaguľateným bruškom. 28-ročná modelka Victoria's Secret sa stane mamou po prvý raz, o to je jej nadšenie väčšie. Na Instagrame, kde ju sleduje 1,2 milióna fanúšikov, sa pravidelne delí o nové zábery jej zväčšujúceho sa bruška.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa GEORGIA FOWLER (@georgiafowler)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Toni Garrn

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...