Kurnikovová oslavuje 40! Z blond tínedžerky na kurtoch je dnes očarujúca mama

Koncom deväťdesiatych rokov sa o nej hovorilo ako o najväčšej ozdobe tenisových kurtov. Svojou anjelsky nevinnou krásou a plavými vlasmi pútala pozornosť publika aj fotografov, z anjelika sa neskôr zrodila sexbomba.

07.06.2021 14:47
annak Foto:
Tenistka Anna Kurnikovová pravidelne ohurovala najmä svojím vzhľadom.
debata (8)

Ruská rodáčka Anna Kurnikovová sa narodila 7. júna 1981 v Moskve a už v tínedžerskom veku prejavila veľké nadanie na tenis, profesionálnu kariéru odštartovala ako štrnásťročná. Jej úspechy na medzinárodných turnajoch jej priniesli čiastočnú vizibilitu, o ďalšiu sa však postaral práve vzhľad.

Blondínka vysoká 171 centimetrov bola skrátka na kurte neprehliadnuteľná a najmä úvod nového milénia znamenal pre ňu najväčší úspech na poli popularity a medializácie. Podpísala niekoľko exkluzívnych kontraktov a mohla zúročiť aj svoje fyzické prednosti. A to aj napriek kolísavým výkonom v tenise.

Tenistka Anna Kurnikovová počas najväčších...
Tenistka Anna Kurnikovová počas najväčších...
+5Tenistka Anna Kurnikovová pravidelne ohurovala...

Pri ruskej rodáčke, ktorá sa v polovici prvej dekády objavovala na mnohých spoločenských podujatiach či vyhláseniach cien, však prekvapí, ako pohotovo sa dokázala stiahnuť z dosahu médií a ustrážiť si súkromie. To prežíva už zhruba dvadsať rokov po boku jedného muža – známeho speváka Enriqueho Iglesiasa, s ktorým sú tiež rodičmi troch ratolestí. Pred ním však aj ona zažila niekoľko búrlivých románikov – napríklad s hokejistami Sergejom Fedorovom či Pavlom Burem. Tie boli výdatne mapované najmä bulvárnymi médiami.

zväčšiť Spevák Enrique Iglesias a jeho životná... Foto: - / Backgrid USA / Profimedia
292935543 Spevák Enrique Iglesias a jeho životná partnerka Anna Kurnikovová na zábere z roku 2016.

Spoločných záberov, ak nerátame tie paparazzovské, však v prípade dlhoročného páru Iglesias-Kurnikovová existuje veľmi máličko. Dvojica sa vždy snažila svoje súkromie držať mimo dosahu médií a to platilo aj pre ich deti. O narodení či ich podobe sa vždy verejnosť dozvedela až potom, čo sa k tomu dobrovoľne odhodlala slávna mamička. Podľa vlastných slov Kurnikovovej je práve toto recept na rodinné šťastie a spokojnosť.

Nejaké fotografie plavovlásky, ktorá už dve dekády žije za veľkou mlákou, však predsa len existujú. A tie hovoria jasnou rečou. Ani s príchodom štyridsiatky nestráca Anna nič zo svojich pôvabov. Z dievčatka, ktoré svet spoznával na kurtoch, dospela a dozrela na príťažlivú ženu, ale aj starostlivú mamu a partnerku. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tenis #Anna Kurnikovova #Enrique Iglesias #jubileá hviezd

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....