Rozdiel 20 rokov! Áno, tvár Jennifer Garnerovej sa mení, ale krásu jej možno závidieť stále

Pred kamerami v seriáli Alias stála ako 20-nička a svojou tvárou dokázala očariť milióny divákov.

03.06.2021 09:00
debata

Hoci sa pôvabná hnedovláska objavovala pred kamerami od 90-tych rokoch a zahrala si úlohy v seriáloch ako Felicity či Zákon a poriadok, veľký zlom jej priniesol rok 2001, kedy získala hlavnú rolu v seriáli Alias.

zväčšiť Herečka Jennifer Garner v roku 2001, 2011 a 2021. Foto: SHUTTERSTOCK, SITA/AP
Jennifer Garner Herečka Jennifer Garner v roku 2001, 2011 a 2021.

Pred kamerami stála ako 20-nička a svojou peknou tvárou dokázala očariť milióny divákov. Je to práve jej dievčenský úsmev, ktorý aj napriek tomu, že sa čoskoro prehupne cez 50-ku, spôsobuje, že herečka stále pôsobí oveľa mladšie.

Trojnásobná mama, ktorá sa v roku 2005, krátko po 30-ke, stala manželkou Bena Afflecka, sa nikdy nepotrebovala špeciálne „predvádzať“ pred objektívmi. Reč je o jej výzore, ktorý sa rokmi mení len minimálne. Aj jej módne kreácie nijako špeciálne na seba neupozorňovali, Garner sa jednoducho roky držala svojej zaužívanej striedmosti.

Pri pohľade na jej fotogenickú tvár spred 20-tich rokov je síce badateľné, že herečke roky pribúdajú a ich plynutie nezastaví. Ale jej krása zreje a jemné vrásky jej zo šarmu neuberajú. Žiadne botoxové výplne či „vyťahovanie“ pokožky – na nič také si Garner netrúfa a mladosti spred 20-tich rokov sa zubami-nechtami nedrží.

Ako 49-ročná herečka je stále k videniu na filmovom plátne a diváci na ňu rozhodne nezanevreli. Aj v roku 2021 sa k nim dostane v 2 projektoch. Za zmienku stojí film The Adam Project s hviezdnym obsadením – popri Garnerovej si v ňom zahrá Ryan Reynolds, Zoe Saldana či Mark Ruffalo.

Herečka Jennifer Garner v roku 2001.
Herečka Jennifer Garner v roku 2001.
+4Herečka Jennifer Garner v roku 2011.

V galérii si môžete pozrieť, ako sa za uplynulých 20 rokov, od čias seriálu Alias, zmenila tvár slávnej herečky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner #Alias

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...