Vďaka chudnutiu je z bacuľky Rebel Wilsonovej nová žena! Veľmi ma mrzí, že som nezačala skôr, priznala

Herečka Rebel Wilson (41) vyhlásila rok 2020 za svoj "rok zdravia".

31.05.2021 13:00
debata

Rodáčka zo Sydney sa počas neho rozhodla zabojovať s nadváhou a doteraz sa jej podarilo zhodiť takmer 30 kilogramov. So svojím vzhľadom je spokojná, ale ako priznala v rozhovore pre magazín InStyle, jednu vec naozaj ľutuje.

zväčšiť Herečka Rebel Wilson na archívnej snímke - dnes... Foto: SHUTTERSTOCK
Rebel Wilson Herečka Rebel Wilson na archívnej snímke - dnes sa už teší z "novej" figúry.

„Teraz, keď viem, že to dokážem, som smutná, že som to neurobila skôr,“ opísala 41-ročná blondínka. Pripustila, že ju mrzí, že s týmto veľkým rozhodnutím čakala do svojej 40-ky. Podľa svojich slov sa do toho mohla pustiť aj ako 30-nička. „Ale cestu si zvolí každý inú a nejde o žiadnu súťaž,“ dodala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Hoci sa pred kamerami dokázala v Hollywoode presadiť aj ako žena s nadváhou, teraz sa veľmi teší zo svojho nového vzhľadu. „Mám prirodzenú empatiu pre každého, kto bojuje s problematickou hmotnosťou, pretože som s tým zápasila dlhé roky,“ povedala pre magazín InStyle s tým, že si je vedomá, že má prístup k istým špičkovým metódam, ale niektoré veci sú dostupné celkom zadarmo a pre každého. Spomenula návyky, ktoré zlepšujú život, ako je aspoň každodenná prechádzka či pravidelný pitný režim.

Zábermi svojho štíhleho tela sa hrdo pýši na Instagrame. Urobila tak aj teraz na palube súkromného lietadla. Herečka mala na sebe čierny obtiahnutý model, ktorý navyše zvýrazňoval jej štíhly driek, keďže ho doplnila výrazným širokým opaskom.

Svoju cestu za lepšou postavou a zdravím „dokumentovala“ aj na svojom Instagrame, kde ju sleduje takmer 10 miliónov ľudí. Aj tí hviezdu komédií ako Ladíme či Podfukárky v jej premene podporovali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Rebel Wilson

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...