Drobná Kylie Minogue s postavičkou ako lusk! Sedí jej dĺžka mini? Áno, tu sú jej variácie

Austrálska rodáčka Kylie Minogue patrí k drobným ženám, jej výška nepresahuje 1,6 metra.

28.05.2021 09:00
debata
zväčšiť Kylie Minogue v roku 2010 počas podujatia amfAR... Foto: SHUTTERSTOCK
Kylie Minogue Kylie Minogue v roku 2010 počas podujatia amfAR v Los Angeles.

Vysoké podpätky sú preto jej častou voľbou, na červených kobercoch si aj vďaka nim dokáže pridať niekoľko centimetrov. Štíhlu postavičku bez chybičky rada predvádza pred objektívmi aj v šatách dĺžky mini. Pozrite sa na variácie speváčky, ktorá 28. mája oslavuje 53. narodeniny.

Kylie Minogue v roku 2011 počas podujatia...
Kylie Minogue v roku 2013 počas podujatia pred...
+3Kylie Minogue v roku 2011 počas koncertu v...

Jej vystúpenia sú plné sexepílu, s rovnakou vášňou, ako to robí na pódiách, sa predvádza aj na červených kobercoch. Dnes po jej boku stojí kreatívny riaditeľ magazínu GQ, Paul Solomons. Temperamentná hviezda má však za sebou niekoľko sklamaní v láske, aj po boku slávnych mužov. V rokoch 2015 až 2017 bol jej partnerom o devätnásť rokov mladší herec Joshua Sasse. Slávnej Austrálčanke však v minulosti učaroval aj vychytený španielsky model Andres Velencoso, s krásavcom Olivierom Martinezom žila štyri roky, keď sa v roku 2007 ich cesty rozišli.

Britain Last Christmas Na premiéru filmu dorazila aj speváčka Kylie Minogue. Čítajte viac Tajná svadba? Kylie Minogue vyvolala rozruch novými zábermi. Kde je pravda?!

Do šoubiznisu naskočila Kylie Minogue už ako osemnásťročná v nekonečnom televíznom seriáli Susedia. Jej prvý hit, pesnička Locomotion, sa v lete 1987 vyšplhala až na samý vrchol austrálskej hitparády, o niekoľko mesiacov neskôr ju napodobnila pieseň I Should Be So Lucky, druhý singel z debutového albumu Kylie. Nadchnúť fanúšikov na koncertoch dokáže stále, jej vek pritom nezohráva žiadnu rolu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kylie Minogue #dĺžka mini

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....