S bábätkami známych Sloveniek a Češiek sa roztrhlo vrece! Aké mená u nich letia? Víťazí klasika?

Rok 2021 naozaj praje bábätkám. Z potomkov sa už tešia speváčka Kristína, moderátorka Diana Hágerová, herečka Dominika Kavaschová či topmodelka Karolína Kurková. Ste zvedaví, aké mená pre svoje ratolesti vybrali?

25.05.2021 13:00
debata (1)

Najčerstvejšou mamičkou je speváčka Kristína, ktorá sa v pondelok pochválila svojim fanúšikom krásnou novinkou. Stala sa z nej mama synčeka. „Ahojte. Ozývam sa po dlhšom čase s mojou krásnou novinkou, ktorú chcem s Vami zdieľať. Začiatkom mája som sa stala mamou, narodil sa mi chlapček Radoslav.“

kristína Čítajte viac To je novinka! Speváčka Kristína je už mamou

V máji sa dočkala prvého potomka aj česká hviezda Patricie Pagáčová, ako 32-ročná porodila dcérku, ktorá dostala meno Bibiana.

Začiatkom mája sa hviezda seriálu Oteckovia, herečka Dominika Kavaschová, dočkala svojho prvého potomka, dcérky. Tá dostala meno Maia.

dominika kavaschová, Čítajte viac Dominika Kavaschová je už mamou! Bábätko dostalo krásne meno

Koncom marca sa z tretieho potomka potešila česká speváčka Klára Vytisková (35), niekdajšia porotkyňa zo SuperStar. Synček dostal nemo Alfons, ako informovala pyšná mama na Instagrame.

Herečka Zuzana Šebová, ktorú si diváci obľúbili v rámci komediálneho seriálu Horná Dolná, sa v apríli dočkala druhého potomka, Paľka, ako herečka prezradila pre Markízu.

Herečka Zuzana Šebová. Čítajte viac Zuzana Šebová je dvojnásobná mama, syn dostal krásne meno, ale... má to háčik

Slávna česká rodáčka, modelka Karolína Kurková, v apríli porodila svoje tretie dieťa. Dcérka dostala meno Luna Grace, ako slávna blondínka prezradila na Instagrame.

V marci porodila svoje prvé dieťatko moderátorka jojkárskej relácie Topstar, Soňa Skoncová. Meno jej pokladu? Ako uviedla k zverejnenej fotografii z pôrodnice, Robko.

Moderátorka Soňa Skoncová sa prišla pozrieť na prvé narodeniny kliniky krásy. Čítajte viac Z krásnej jojkárskej moderátorky je už mama! Tu je jej malý poklad

Zuzana Norisová sa vo februári stala hrdou dvojnásobnou mamou. Herečka známa zo seriálov Prázdniny či Milenky priviedla na svet dievčatko, ktoré dostalo meno Liliana, ako informoval portál JOJ.sk.

Zuzana Norisová Čítajte viac Zuzana Norisová je dvojnásobná mama. Dcérka prišla na svet s oneskorením

Február sa niesol v znamení druhého potomka krásnej moderátorky Diany Hágerovej a Romana Juraška. Ich syn dostal meno Tristan, ako odznelo v Teleráne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #meno #potomok #Dominika Kavaschová #Diana Hágerová

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....