Od svadby s Elvisom, cez Dallas a Bláznivé strely až po dnešok! Takto sa menila tvár Priscilly

Ako veľmi mladá tmavovláska s nádhernou tváričkou očarila slávneho Elvisa Presleyho.

24.05.2021 13:00
debata

V rokoch 1967 – 1973 bola jeho manželkou a celý svet obdivoval jej krásu. 9 mesiacov po svadbe prišla na svet ich spoločná dcéra.

Rodáčka z Brooklynu, Priscilla Presley, 24. mája oslavuje 76 rokov. Slávu získala nielen ako „polovička“ obdivovaného speváka, postavila sa aj pred seriálové či filmové kamery a stvárnila niekoľko rolí, vďaka ktorým do zabudnutia neupadla.

V legendárnom Dallase stvárňovala postavu krásnej Jenny Wade 6 rokov, pred kamerami očarila aj seriálového Bobbyho Ewinga (Patrick Duffy). Divákov však pobavila aj na poli komédie – ako Jane Spencer v sérii filmov „Bláznivá strela“ po boku herca a komika Leslieho Nielsena (video 1991).

Niekdajšia manželka Elvisa Presleyho rozhodne nežije v ústraní a aj po 70-ke sa často objavovala na červených kobercoch spoločenských podujatí. Roky jej pribúdali priamo pred objektívmi fotografov a tak sa nielen jej fanúšikovia prizerajú, ako herečku „mení“ plynúci čas.

Nie je tajomstvom, že Priscilla Presley sa vzoprela starnutiu aj s pomocou plastickej chirurgie. Tvárové výplne, naťahovanie pokožky a takisto chirurgické zásahy – ako jej tvár rokmi zmenili si pozrite na záberoch nižšie – v galérii.

PRISCILLA PRESLEY a ELVIS PRESLEY v roku 1967.
Priscilla Presley v čase nakrúcania Dallasu -...
+6 Priscilla Presley v roku 1997.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Priscilla Presley

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...