Campbell oslavuje narodeniny už ako mama! Jej prvé slová potom, čo predstavila svoju dcérku?

Tesne pred oslavou 51. narodenín sa jedna z najslávnejších svetových topmodeliek, Naomi Campbell, stala mamou.

22.05.2021 13:00
Naomi Campbell Foto:
Naomi Campbell.
debata

O novinku sa 19. mája pochválila na Instagrame. Zverejnila fotografiu, na ktorej drží nôžky jej malej dcérky. 22. mája oslavuje Campbell 51 rokov.

"Krásne malé požehnanie si ma vybralo, aby som sa stala matkou, som taká poctená, že mám vo svojom živote túto jemnú dušu. Nenachádzam slová, aby som opísala celoživotné puto, ktoré teraz zdieľam s tebou, môj anjel. Nie je väčšej lásky,“ napísala niekdajšia topmodelka na sociálnu sieť.

Následne odvysielala modelka aj svoju šou „No Filter with Naomi“, v ktorej bola jej hosťom návrhárka Diane von Furstenberg. Modelka v šou podľa Daily Mail povedala: „Ďakujem za vaše blahoželania k mojim narodeninám. A takisto ďakujem za novú kapitolu v mojom živote, kapitolu matky. Cítim sa poctená a požehnaná.“

People Naomi Campbell Čítajte viac Naomi Campbell sa stala v 50-ke mamou! Detaily sú tajné, ukázala aspoň...

Aj keď novinka o dcérke bola pre mnohých veľkým prekvapením, Campbell sa túžbou po potomkovi v minulosti netajila. V roku 2018 napríklad pre Vogue Arabia povedala: „Chcela by som mať deti. Nevylučujem v živote nič. Milujem deti a vždy ich milovať budem,“ povedala a dodala: „Keď som s deťmi, sama sa stávam dieťaťom. Je vo mne to malé dievčatko, o ktoré nikdy nechcem prísť.“

Modelka viac informácií o svojom potomkovi nezverejnila. Je však pravdepodobné, že dieťa jej vynosila náhradná matka. V hre je aj možnosť adopcie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...