Rozdiel 20 rokov! Ako sa zmenila krásna Natalia Oreiro od čias, kedy navštívila Slovensko?

V roku 2001 potešila temperamentná herečka a speváčka Slovensko, zavítala sem ako 23-ročná.

19.05.2021 13:00
Natalia Oreiro Foto:
Herečka Natalia Oreiro - jej premena vľavo rok 2019 - vpravo rok 2000.
debata (2)

V časoch telenoviel to bola práve herečka Natalia Oreiro, ktorá k obrazovkám ako Milagros v Divokom anjelovi lákala milióny divákov po celom svete, Slovensko nevynímajúc. Po Divokom anjelovi prišli na rad seriály ako Kachorra, Rany z lásky, Amanda O. a ďalšie.

Krásna tmavovláska, rodáčka z Uruguaja, do zabudnutia neupadla. 19. mája oslavuje 44 rokov a žije svoj spokojný život. Aj na pódiách či pred kamerami. V roku 2021 sa postavila pred kameru troch filmových noviniek, ale aktívne sa venuje aj svojej speváckej kariére. V roku 2019 absolvovala koncertné turné s názvom „Unforgettable Tou­r“.

Natalia Oreiro na koncerte v Moskve v roku 2019. Foto: Profimedia
Natalia Oreiro Natalia Oreiro na koncerte v Moskve v roku 2019.

Fanúšikom sa pravidelne prihovára cez sociálne siete, na Instagrame ju sleduje rovný milión ľudí. Fotografie, ktoré zverejňuje, nemôžu hovoriť jasnejšou rečou – hoci od slávnych čias Divokého anjela uplynuli vyše dve desaťročia, z Natalie Oreiro je stále krásna žena. Očarí aj ako 40-nička.

Dlhá, hustá hriva je stále jej poznávacím znamením, rokmi sa nemení ani jej sexi postavička. Stále tak pripomína skôr veselú študentku než dámu po štyridsiatke. Nielen o fotografie, ale aj videá sa delí slávna rodáčka z mesta Montevideo – a tie sú jasným dôkazom jej sexepílu.

Natália Oreiro navštívil av roku 2000 Prahu. Foto: Profimedia
Natália Oreiro Natália Oreiro navštívil av roku 2000 Prahu.

Ako 24-ročná, v roku 2001, sa Natalia Oreiro vydala za rockera Ricarda Molla, ktorý je od nej straší o dvadsať rokov. V roku 2012 priviedla herečka na svet svoje prvé a jediné dieťa, syna Merlina. S manželom žije dodnes.

V roku 2000 navštívila Prahu, v roku 2001 priletela aj na Slovensko, aby potešila svojich fanúšikov. Krásnu a temperamentnú herečku a speváčku tak mohli Slováci obdivovať celkom zblízka, vystúpila počas finále Miss Universe 2001 (video).

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Natalia Oreiro

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...