Zabudnite na červený koberec! Takáto je pravda - Garner, Pfeiffer či Longoria bez mejkapu

Iste, sú to hollywoodskej hviezdy. Ale sympatické je, že dokážu svetu ukázať aj svoje pravé tváre, nielen tie pod nánosmi mejkapu.

08.05.2021 13:00
Jennifer Garner Foto:
Herečka Jennifer Garner.
debata

17. apríla oslávila herečka Jennifer Garner 49 rokov. Hviezda s krásnou tvárou sa stala miláčikom Ameriky… A hoci trojnásobná mama so svojím vzhľadom nikdy neexperimentovala, počas jej vystúpení na červených kobercoch dokázala vždy zaujať svojou prirodzenou krásou, ktorá sa rokmi akoby ani nemenila. Predsa len… Exmanželka Bena Afflecka sa pred pár dňami ukázala svojim fanúšikom na Instagrame, ktorých má takmer 11 miliónov tak, ako sa vidí ráno v zrkadle.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Pri príležitosti svojich 63. narodenín sa fanúšikom na Instagrame ukázala bez mejkapu aj Oscarom ovenčená hviezda Michelle Pfeiffer. Nežná blondínka, ktorá desaťročia patrila k najkrajším ženám Hollywoodu, vrásky neskrýva. Bledá pokožka hviezdy je stále takmer dokonalá a vrásky k jej veku jednoducho patria – tak prečo sa stále tváriť, že nie…

46-ročná tmavovláska Eva Longoria takisto „nežije“ svoj život len na červených kobercoch. Stojí pred kamerou, ale aj za ňou. Práve záberom zo svojho pracovného dňa v pozícii režisérky sa pochválila na Instagrame. Jej krásne črty vyniknú aj bez nánosov mejkapu a ako ona sama napísala, že deň bez mejkapu si vychutnala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Longoria Baston (@evalongoria)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #Jennifer Garner #Michelle Pfeiffer

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...