Princezná Eugenie plná šťastia: Nové zábery syna aj manžela, takto im to spolu ladí

Začiatkom februára 31-ročná britská princezná Eugenie porodila svoje prvé dieťa.

04.05.2021 15:00
Princezná Eugenie. Foto:
Princezná Eugenie.
debata

Najmladší člen britskej kráľovskej rodiny, syn princeznej Eugenie a jej manžela Jacka Brooksbanka, dostal meno August Philip Hawke. Narodil sa 9. februára na londýnskej klinike The Portland Hospital.

Tridsaťjedenročná princezná zverejnila nové zábery svojho malého pokladu, urobila tak pri príležitosti narodenín jej manžela, Jacka Brooksbanka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Jack Brooksbank oslávil 3. mája 2021 35 rokov – pri tejto príležitosti Eugenie ukázala fanúšikom, ktorých má 1,5 milióna, na svojom instagramovom účte fotografie manžela aj syna Augusta.

Na oboch záberoch je malý August zababušený v teplom oblečení a chráni ho otcova náruč. Na druhom zábere chlapček oddychuje v nosiči, ktorý má na sebe pripevnený jeho otec, oslávenec. K záberom princezná napísala: „Všetko najlepšie, láska moja.“

eugenie Čítajte viac Takéto fotky nech zverejňujú celebrity, nie britská princezná! Eugenie čelí kritike za prvé foto syna

Ich milostný príbeh sa začal písať v roku 2010 v zasneženom švajčiarskom lyžiarskom stredisku Verbier v kantóne Valais. Bola to láska na prvý pohľad, ako povedala princezná Eugenie v rozhovore pre televíznu stanicu ITV. V roku 2018, 12. októbra, sa zosobášili v kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Eugenie

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...