Jessicu Simpsonovú váha roky stresovala! Vyhodila ju, podstatné je, že si dokáže zapnúť nohavice

Pocity hanby pre narastajúci hmotnosť slávnu blondínku roky prenasledovali.

03.05.2021 11:00
Jessica Simpson Foto:
Herečka a speváčka Jessica Simpson na zábere z roku 2019.
debata (1)

Slávna blondínka Jessica Simpson patrila k miláčikom Ameriky. Rodáčka z Texasu, ktorá v lete oslávila okrúhlu 40-ku, žila svoj život pred kamerami aj objektívmi fotografov, bola súčasťou jednej z prvých celebritných reality-šou na MTV. Aj vďaka tomu mohli jej fanúšikovia sledovať jej roky trvajúci boj s jo-jo efektom.

Speváčka, dizajnérka a knižná autorka Jessica Simpson predstavila v New Yorku svoju novú knihu pod názvom Open Book. Čítajte viac Blondínka Jessica Simpson má 40-ku! Oslávila ju v džínsoch starých 14 rokov

Za svoje telo sa častokrát hanbila, ako povedala nedávno v „Today Show“, k svojmu telu mala rozporuplný vzťah. Opísala, že pred časom sa natrvalo vzdala váhy a prestala sa vážiť. „Netuším, koľko vážim. Chcem sa len cítiť dobre a vedieť si zapnúť nohavice. Nezáleží na tom, či mám takú alebo onakú veľkosť,“ hovorí Jessica Simpson, ktorá je opäť vo skvelej forme.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Simpson (@jessicasimpson)

V minulosti Jessica už mnohokrát hovorila o svojej hmotnosti, s ktorou nebola spokojná. Krátko pred tretím pôrodom vážila takmer 120 kilogramov. Urážlivé komentáre na sociálnych sieťach sa v tomto období podľa jej slov znožili. „Snažila som sa, aby ma tieto komentáre nijako nedefinovali,“ opísala dnes už spokojná mama. Stiahla sa na dlhší čas do ústrania, aby sa po čase ukázala „ľahšia“ o desiatky kilogramov. Aj v lete, v deň oslavy svojich okrúhlych narodenín, sa pochválila fotografiou v úzkych džínsoch, ktoré boli podľa nej staré 14 rokov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Matka herečky, Tina Simpson, bola takisto hosťom relácie „Today“. Aj ona hovorila o tom, aké kruté bolo to, že ľudia tak prísne hodnotili jej dcéry (Jessica a Ashlee). "Naučila som sa za ne bojovať,“ opísala. Pocity hanby, ktoré v človeku vyvolávajú nelichotivé komentáre okolia, Jessicu prenasledovali dlhé roky, čo priznala aj v knihe "Open Book (2020).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Simpson

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...