Poďakovanie, ktorým Kate a William ohromili fanúšikov! Vitajte v našom súkromí, tu je video

Takýto pohľad do života kráľovského páru je naozaj výnimočný. Pozrite si video, očarí vás.

30.04.2021 10:50
kate, william Foto:
Princ William a vojvodkyňa Kate s ich troma deťmi - princom Georgeom (7), princeznou Charlotte (5) a princom Louisom (3).
debata (1)

Už fotografiami, ktoré zverejnili vo štvrtok, pri príležitosti ich 10. výročia sobáša, Kate a William ohromili. Dvojica sa pred objektívom slávneho fotografa celebrít, Chrisa Floyda, správala nečakane intímne. Princ William hľadí s láskou na svoju manželku a dokonca ju nežne drží za ruku, vojvodkyne Kate na prste svieti jej zásnubný prsteň, jej prsty sú prepletené s manželovými.

O pár hodín na to sa fanúšikom kráľovský pár poďakoval za tisíce milých a srdečných prianí k ich výročiu aj za podporu, ktorú už 10 rokov od ľudí dostávajú. Trojnásobní rodičia však zvolili spôsob, ktorý ohromil – na svojim Instagrame zverejnili výsostne súkromné video, na ktorom sú zachytení spolu s ich troma ratolesťami – princom Georgeom (7), princeznou Charlotte (5) a princom Louisom (3). Video zobrazuje šťastnú 5-člennú rodinu pri opekaní v prírode či v okamihoch detského „vyvádzania“ na dvore. Rodičovské momenty Kate a Williama sú krásne poprepájané s ich zaľúbenými okamihmi vo dvojici – opäť nechýbajú pohľady plné lásky, ani nežné dotyky.

kate, william Čítajte viac Nečakane intímne! Také sú nové zábery Kate a Williama, ktorými oslávili 10-te výročie sobáša

Sledovaný príbeh lásky, ktorý sa začal písať v roku 2001, kedy sa William a Kate stretli počas štúdia na Univezrite St. Andrews v Škótsku, tak stále pokračuje. Aj to dokazuje zverejnené video.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....