Syn Harryho a Meghan sa od iných detí veľmi nelíši! Jeho najväčšou vášňou je...

Nebude to trvať dlho a z Archieho Mountbatten-Windsora sa stane veľký brat.

28.04.2021 11:00
harry Foto:
Princ Harry so svojím synom Archiem na archívnej snímke.
debata

Druhé dieťa vojvodkyne Meghan (39) a princa Harryho (36) sa narodí v lete, presný dátum však známy nie je. 14. februára, na Valentína, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu oznámili verejnosti, že budú dvojnásobnými rodičmi. O čosi neskôr, v sledovanom rozhovore s Oprah Winfreyovou (67), pár oznámil, že sa dočká dievčatka.

kráľovná alžbeta harry meghan Čítajte viac Harry, Harry! Kráľovná Alžbeta II. prežíva jubileum v kruhu rodiny, ale jej vnuk...

Nielen budúci rodičia, ale najmä malý Archie, ktorý 6. mája oslávi druhé narodeniny, sa veľmi teší na svojho súrodenca: „Archie sa nemôže dočkať, až sa narodí jeho malá sestra, rád pokladá rúčku na bruško svojej mamy a vníma, ako sa dieťatko hýbe. Je to taký starostlivý, bystrý, milujúci malý chlapec a na svoj vek veľmi vyspelý,“ povedal zdroj pre magazín Life & Style.

Malý Archie má podľa spomínaného magazínu jednu veľkú vášeň: vodu. „Archie je vodné dieťa a miluje čľapotanie v bazéne. Harry sa nemôže dočkať, až ho toto leto naučí plávať,“ píše Life & Style.

Princ Harry Čítajte viac List naozaj nestačí! Harry sa pokúšal vyliečiť vzťah s Charlesom, ľady sa však neroztápajú

Meghan, Harry a Archie žijú od roku 2020 v Kalifornii, vo vile v celebritnej štvrti Montecito, kde si užívajú nový život po odchode od kráľovskej rodiny a „úteku“ z Londýna. Zatiaľ, čo sa pár „odstrihol“ od Harryho rodiny, Meghanina matka Doria Ragland (64) naďalej hrá v živote mladej rodiny významnú rolu. „Byť babičkou Archieho prináša Dorii takú ohromnú radosť,“ píše ešte magazín US Weekly.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...