20 kilogramov! Toľko pribrala obdivovaná Nemka počas tehotenstva. Kíl sa stále zbavuje, úprimne priznáva

Nemecká hviezda Lena Gercke (33) sa už niekoľko mesiacov teší zo svojej malej dcérky.

21.04.2021 17:00
Lena Gercke Foto: ,
Nemecká modelka a moderátorka Lena Gercke na archívnej snímke.
debata

Zoe priviedla na svet v júli 2020, jej otcom je modelkin partner, Dustin Schöne (35). Ako už uviedla v predošlých rozhovoroch pre nemecké médiá, s kilami, ktoré jej zostali po tehotenstve, stále bojuje. Hoci jej postavička vyzerá na prvý pohľad celkom bezchybne, ona to vníma inak.

Aktuálne však na svojom Instagrame povedala presné číslo – počas tehotenstva pribrala 20 kilogramov. Z týchto kilogramov ešte musí krásna blondínka čo-to zhodiť, ako ona sama priznala. Chce sa snažiť viac, ale zosúladiť prácu modelky a moderátorky so starostlivosťou o dcérku je náročné. Čas na pravidelný šport tak nezostáva v takej miere, ako by si predstavovala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lena Gercke (@lenagercke)

„Určite nerobím dosť,“ poznamenala na Instagrame. Do svojho života sa snaží dostať pravidelnosť v trénovaní – hovorí o poctivom tréningu aspoň dva razy do týždňa.

Blond kráska, vysoká 1,79 m, ktorá je miláčikom Nemecka, sa zrodila vďaka šou „Germany's next Topmodel“ v roku 2006, išlo o vôbec prvý ročník spomínanej šou. Z vychytenej modelky sa od roku 2006 dopracovala až na rolu úspešnej moderátorky, moderovala veľké šou ako The Voice of Germany, sedela v porote nemeckej talentovej šou Das Supertalent.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lena Gercke

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...