Rozpad manželstva sa môže stať aj novou šancou, myslí si Gwyneth Paltrow

Rozpad manželstva je pre mnohých ľudí bolestivou skúsenosťou. Okrem toho sa však aj rozchod môže stať aj skvelou príležitosťou či šancou, myslí si oscarová Gwyneth Paltrow.

18.04.2021 07:00
Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad... Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow a jej druhý manžel Brad Falchuk.
debata

„Nikdy som sa neplánovala rozviesť,“ povedala 48-ročná hviezda v podcaste herečky Anny Farisovej o rozvode so spevákom Chrisom Martinom, ku ktorému prišlo v roku 2016 (pár už žil v tom čase odlúčene). "Teoreticky som nikdy nechcela prestať byť vydatá za otca mojich detí. Ale vďaka tomuto procesu som sa o sebe dozvedela viac, ako som si dokázala predstaviť.“

Nicole Kidman koláž Čítajte viac Čo urobilo 10 rokov s tvárami slávnych hviezd? Pribudli vrásky Anistonovej, Zellwegerovej a ďalším?

Už len preto, že sa zamerala na budovanie vlastnej zodpovednosti. „Potom som si dokázala nájsť najúžasnejšieho muža a vybudovať s Bradom, mojím manželom, niečo, čo som nikdy predtým nemala.“ Práve on ju posmeľuje k tomu, aby sa zaoberala svojimi problémami a ďalej na sebe pracovala a rozvíjala sa.

V roku 2014 našla herečka po rozchode s Martinom partnera v scenáristovi Bradovi Falchukovi. Na jeseň 2018 sa pár zosobášil, obrad sa konal v sídle speváčky v Hamptons na Long Islande, neďaleko New Yorku. Medzi hviezdnymi hosťami sa vtedy objavili Robert Downey Jr s manželkou Susan Downey, Jerry Seinfeld s manželkou Jessicou Seinfeld, Steven Spielberg s manželkou Kate Capshaw či Benji Madden s manželkou Cameron Diaz.

Paltrow a Martin majú spolu dve deti – dcéru Apple (16) a syna Mosesa (14).

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...