Hľadal si ženu pred kamerami, teraz priznal, že je gay! Toto je jeho 6 fešných predchodcov

O jeho popularitu sa postarala najmä účasť v populárnej reality-šou The Bachelor, kde si hľadal ženu svojho života, ale tiež následné škandály spojené so súkromím. Určite aj preto mnohých Američan Colton Underwood šokoval najnovším rozhovorom.

14.04.2021 16:00
People Colton Underwood Foto: ,
Colton Underwood na zábere z roku 2019.
debata

V relácii Good Morning America sa 29-ročný Underwood, bývalý hráč amerického futbalu, priznal k homosexuálnej orientácii. Urobil tak pred moderátorkou Robin Robertsovou. „Dlhý čas som utekal sám pred sebou. Dlho som sa nenávidel. Som gay a začiatkom tohto roka som sa s tým zmieril. Spracovávam to stále,“ vyhlásil Underwood. Ďalším krokom je podľa neho to, že musí informovať o tom ľudí zo svojho okolia.

„Prežívam to emotívne, ale som emotívny takým šťastným a pozitívnym spôsobom. Som najšťastnejší a najzdravší, aký som kedy v živote bol, a to pre mňa znamená niečo neuveriteľné,“ pokračoval usmiaty blondiak, ktorý sa počas účinkovania v šou The Bachelor dal dohromady s jednou zo súťažiaciach Cassie Randolphovou. Dvojica sa však nikdy nezasnúbila, pričom minulý rok v lete sa partneri rozišli.

Médiá sústredili pozornosť na Underwooda aj potom, čo ho ex-partnerka v nasledujúcich mesiacoch obvinila z obťažovania a prenasledovania a žiadala súd o zákaz priblíženia sa. Vyšetrovanie sa však veľmi rýchlo skončilo a ako neodôvodnený bol vyhodnotený aj spomenutý zákaz priblíženia.

Underwood sa ospravedlnil aj za zavádzanie všetkých účinkujúcich a štábu šou The Bachelor, ale tiež divákov, ktorí sú veľkými fanúšikmi programu. „Myslím si, že som to mohol zvládnuť lepšie. Že som nemusel do mojich vlastných problémov sebahľadania ťahať iných,“ vyhlásila mužská celebrita z televíznych obrazoviek. „Zároveň ale môžem všetkým tým ženám povedať ďakujem, pretože bez nich, bez frančízy The Bachelor neviem, či by som bol schopný niekedy prísť s pravdou o mojej orientácii,“ dodal. Uviedol tiež, že počas účinkovania v šou sa modlil k bohu a ďakoval mu, že mu pomohol stať sa „hetero“.

Televízny "starý mládenec" zo... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Televízny "starý mládenec" Colton Underwood. Televízny "starý mládenec" zo šou Bachelor Colton Underwood.

Program The Bachelor je akousi variáciou na vzťahové reality-šou, ktoré na Slovensko najviac pripomínala Nevesta pre miliónara. V rámci šou sa zvyčajne mladý úspešný muž s vekom približne medzi 25 až 30 rokov rozhodne hľadať si životnú lásku pred kamerami. Šou sa dočkala aj verzie, v ktorej si partnera spomedzi skupiny prihlásených mužov hľadá vybraná žena. Postupne v jednotlivých krajinách, napríklad Nemecku, vznikli aj programy, v ktorých došlo aj k vyberaniu partnera medzi osobami rovnakého pohlavia.

Medzi najznámejších amerických „bachelors“ patria okrem Underwooda napríklad herec Nick Viall, bývalý pilot Peter Weber, bývalý profesionálny futbalista Juan Pablo Galavis či tiež bývalý pilot s českými koreňmi Jake Pavelka. V zatiaľ poslednej, už 25. sezóne šou, si spomedzi žien vyberal Matt James. Program pravidelne láka k obrazovkám milióny divákov. Rekord zaznamenalo finále druhej sezóny v roku 2002, ktoré si pozrelo takmer 26 miliónov divákov. Táto sezóna patrí aj medzi najsledovanejšie s priemerným počtom divákov 13,93 milióna, lásku si hľadal Aaron Buerge.

Vôbec prvým televíznym "starým mládencom",...
Američan s českými koreňmi Jake Pavelka, ktorý...
+4Medzi účinkujúcimi v šou The Bachelor bol aj...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #Televízia #gay #priznanie #Colton Underwood #The Bachelor

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...