Catherine Zeta-Jones: Manžel je odo mňa o 25 rokov starší, to nie je tajomstvom! Ale...

Herečka Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas si povedali "áno" v novembri v roku 2000, ich veľký deň D si užili v hoteli Plaza v New Yorku.

08.04.2021 09:00
Herečka Catherine Zeta Jones v šatách Julien X... Foto: ,
Herečka Catherine Zeta Jones s manželom Michaelom Douglasom.
debata

Napriek manželskej kríze, ktorú v minulosti prežili, sa k sebe vrátili a žijú spolu dodnes. 51-ročná Catherine Zeta-Jonesová, ktorá s manželom vychováva dve deti – Dylana Douglasa (20) a dcéru Carys Douglas (17), v rozhovore pre „Wall Street Journal“ opísala, čo ich s manželom drží pohromade vyše 20 rokov.

„Láska a úcta“ je tajomstvom ich manželstva. „Rešpektujeme jeden druhého a máme rovnaký nekonečný zmysel pre humor,“ hovorí Zeta-Jones v rozhovore. „Jednoducho si spolu užijeme veľa zábavy. Môj manžel je odo mňa o 25 rokov starší, to nie je tajomstvom. Samozrejme, že máme vzostupy aj pády, to je normálne pre každý vzťah,“ hovorí, ale dodáva: „Neustále je ale medzi nami láska a úcta. Nikdy sme nestratili zmysel pre humor a vždy si užívame spoločnosť toho druhého.“

Ďalej herečka opísala: „S manželom trávime veľa času spolu, pretože, na rozdiel od mnohých iných párov, sme nikdy nemali prácu s bežným pracovným časom. Ja niekedy pracujem 16 hodín denne a potom chvíľu vôbec.“ Dôležité je pre ich vzťah aj to, že si darujú dostatok slobody a priestoru. Douglas je okrem ich dvoch spoločných detí tiež otcom syna Camerona Douglasa (42) z jeho prvého manželstva so 65-ročnou Diandrou Lukerovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Douglas #Catherine Zeta-Jones

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...