Kilá po pôrode? Topmodelka Elsa Hosk priznáva: Necvičím, diéty nedržím

Krásna Švédka sa nesnaží o okamžitý návrat k svojmu pôvodnému telu, ktoré mala pred tehotenstvom.

28.03.2021 13:00
Elsa Hosk Foto: ,
Elsa Hosk na archívnej snímke.
debata

Topmodelka Elsa Hosk (32) sa vo februári stala po prvý raz mamou. 11. 2. porodila dcérku, ktorá dostala pozoruhodné meno – Tuulikki Joan Daly. Otcom jej dcérky je jej partner, Tom Daly.

Slávna švédska rodáčka prehovorila o tom, ako sa po pôrode dostáva, či skôr nedostáva, späť do formy. Svet ju totiž pozná najmä ako jedného z nádherných anjelikov značky Victoria's Secret.

Na Instagrame, v príbehu dňa prezradila, že sa jej veľa žien pýta práve na to, ako sa o seba stará po pôrode a ako to vyzerá so strácaním kilogramov. „Dostala som veľa správ, v ktorých sa ma pýtate, ako cvičím alebo ako diéty držím, aby som sa dostala do svojej starej formy. Stále vážim o šesť kilogramov viac ako pred tehotenstvom. A stále mám bruško, ktoré tam predtým nebolo.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa elsa hosk (@hoskelsa)

No ako prezradila, v súčasnej dobe ani necvičí, ani nediétuje. Nesnaží sa o okamžitý návrat k svojmu pôvodnému telu. Naopak, modelka prezradila, že toho zje viac, aby si udržala mlieko pre bábätko. Priznala iba, že okolo brucha nosí zapínací brušný pás, aby sa koža na bruchu vrátila do pôvodnej formy.

Čerstvá mama ako odpoveď na otázky iných žien píše: „Nezáleží na tom, či má niekto po pôrode ploché brucho alebo trvá roky, kým sa vráti späť k pôvodnej postave. Ani na tom, či telo už nikdy nebude vyzerať tak, ako kedysi – čo je v takomto prípade celkom normálne. Všetko je v úplnom poriadku. Každé telo je iné a práve to je fantastické.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Elsa Hosk

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...