45 rokov! Vyzerá seriálová Kosť či pravá blondínka na svoj vek? Zostávajú prirodzené?

5 slávnych žien, ktoré spája rok narodenia 1976! Ako vyzerá pohľad na ich tváre? Čo poviete, ktorá z nich je najprirodzenejšia?

26.03.2021 09:00
debata

Rok narodenia: 1976! 45. narodeniny tak v roku 2021 už oslávili či ešte len oslávia mnohé slávne herečky. Len pred pár dňami prežila svoj narodeninový deň oscarová hviezda Reese Witherspoon. Čo poviete – vyzerá, či nevyzerá na svoj vek? A čo jej rovnako staré kolegyne ako Alicia Silverstone, Emily Deschanel, Keri Russell či Diane Kruger? Ktorej z nich plynutie času na kráse vôbec neuberá?

Reese Witherspoon

Má oslavu 45. narodenín čerstvo za sebou – narodila sa 22. marca. Slávna držiteľka Oscara, ktorá sa pýši širokým úsmevom a krásnymi blond vlasmi, je na červených kobercoch varená-pečená. Áno, roky jej pribúdajú, no prirodzenosť je presne to, čo ju stále charakterizuje.

Herečka  Reese Witherspoon. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Reese Witherspoon Herečka Reese Witherspoon.

Keri Russell

23. marca oslávila 45 rokov aj slávna seriálová Felicity. Šarm kučeravej krásky diváci obdivujú od 90-tych rokov. Krásnu tvár má herečka stále, aj bujné vlasy okolo nej takisto. A jemné vrásky? Tie priznáva, nesnaží sa o večnú mladosť za každú cenu. A pristanú jej.

Herečka  Keri Russell. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Keri Russell Herečka Keri Russell.

Alicia Silverstone

Až v októbri oslávi 45 rokov ďalšia hviezda, ktorú sledujeme od jej tínedžerských čias. Hviezda klipov kapely Aerosmith sa rozhodne nezmenila na botoxovú masku, naopak, jej mimika funguje stále na jednotku. Jemné vrásky okolo očí jej vek prezradia, ale rozhodne jej z krásy nič neuberajú.

Herečka Alicia Silverstone. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Alicia Silverstone Herečka Alicia Silverstone.

Diane Kruger

Nemecká rodáčka, ktorá 45 rokov oslávili v lete, je ako antická socha. Jej tvár sa rokmi mení len minimálne a ostré črty sú akoby vytesané z kameňa. A nemenné. Plynutie času prezrádzajú len vejáriky drobných vrások okolo jej svetlých očí.

Herečka  Diane Kruger. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Diane Kruger Herečka Diane Kruger.

Emily Deschanel

Slávna doktorka Temperance Brennanová si na prirodzenosť potrpela nielen v slávnom seriáli Kosti, ale aj mimo kamier. Jej vlasy majú výrazne svetlejší odtieň, než aký nosila v časoch krimi seriálu, ale nežné črty a bledá pokožka zostáva aj pod ťarchou plynúceho času svieža a takmer bez vrások.

Herečka  Emily Deschanel. Foto: SITA/AP
Emily Deschanel Herečka Emily Deschanel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emily Deschanel #Reese Witherpsoon #Alicia Silverstone

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...