Ráno sa o dcérku stará Bloom, jeho stratégia mu už priniesla ovocie! Jej prvým slovom bolo...

Od augusta 2020 sú Orlando Bloom a Katy Perry hrdými rodičmi dcéry. Ich život sa, samozrejme, jej príchodom na svet celkom zmenil, keďže ide o ich prvé spoločné dieťa.

23.03.2021 13:00
Herec Orlando Bloom vzal na premiéru svoju... Foto: ,
Herec Orlando Bloom a Katy Perry.
debata

Ako majú rozdelené rodičovské povinnosti a ako sa im žije v ich domove, ktorým je kalifornské Montecito, opísal 44-ročný herec pre „The Times“. Prvá vec, ktorú Bloom ráno skontroluje, je jeho dcérka. „Zvyčajne je už hore a piští vo svojej postieľke,“ opisuje. Jeho snúbenica, 36-ročná speváčka Katy Perry, potrebuje spánok a tak sa ráno o sedemmesačnú Daisy Dove postará zvyčajne on.

O svojom malom poklade ešte povedal: „Daisy je veľmi šťastné dieťa. Pobozkám ju a potom spolu trávime čas. Pozeráme sa jeden druhému do očí a spievam jej piesne ako ‚Ocko miluje svoju Daisy Dove‘, aby vedela, kto je ocko.“

Jeho stratégia mu už priniesla prvé úspechy. Bloomov prvý syn Flynn (10) zo vzťahu s austrálskou modelkou Mirandou Kerr (37) povedal ako prvé „mama“. Prvé slovo Daisy bolo „Dadda“, ako prezradil herec.

Celé doobedie sa Bloom snaží tráviť s dcérkou bez mobilu a sociálnych sietí. S Daisy ide na prechádzku a okolo 9-tej si dopraje raňajky. Väčšinou si dá kašu s lieskovcovým mliekom, škoricou, vanilkou, lieskovými orechmi, plodmi kustovnice čínskej a vegánskym proteínovým práškom. Nechýba šálka čaju.

"Moja strava je z 90-tich percent rastlinná, nanajvýš si raz za mesiac doprajem kus červeného mäsa,“ vysvetľuje Bloom. Obed je tiež väčšinou zeleninový. Bloom a Perry varia zriedka, majú doma kuchárov, ktorí sa o ich jedálniček starajú, ako prezradil dvojnásobný otecko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #Orlando Bloom

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...