Oslnivé nemecké blondínky! Nepoznáte nástupkyne Claudie Schifferovej? Pozrite na tie tváričky

Iste, medzi najslávnejšie nemecké rodáčky určite patria modelky ako Heidi Klum, Claudia Schiffer či Nadja Auermann... A hoci sú to stále krásne dámy, o slovo sa hlásia mladšie ročníky, ktorých rodiskom je Nemecko. Pozrite sa na očarujúce tváričky najžiarivejších nemeckých modeliek.

21.03.2021 13:00
debata

Lena Gercke

Lenu Gercke objavila v roku 2006 šou „Germany’s Next Topmodel“ jej zakladateľka, Heidi Klum a momentálne patrí medzi top hviezdy Nemecka. V roku 2006 podpísala zmluvu so známou agentúrou IMG Models a začala sa objavovať v prestížnych módnych magazínoch ako Cosmopolitan, Vogue, Glamour… Lene Gercke (33) sa podarilo preraziť nielen v modelingu, ale aj na televíznej obrazovke, v roku 2013 sa predviedla ako porotkyňa v sledovanej talentovej šou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lena Gercke (@lenagercke)

Toni Garrn

Rodáčka z Hamburgu sa preslávila najmä spoluprácou s americkou značkou Victoria's Secret, v sledovanej módnej šou sa po móle prešla v roku 2011. Štíhla, 1,85 m vysoká modelka sa stala vyhľadávanou tvárou prestížnych značiek ako Stella McCartney, Dior, Louis Vuitton, Chanel, Michael Kors… Preslávil ju však aj vzťah s hercom Leonardom DiCapriom (2014–2015).

Modelka, rodáčka z Hamburgu,  Toni Garrn. Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Toni Garrn. Modelka, rodáčka z Hamburgu, Toni Garrn.

Julia Stegner

Veľký zlom v jej kariére nastal v roku 2013, keď otvárala šou módneho domu Yves Saint Laurent. Odvtedy sa už objavila na mólach prestížnych značiek ako Chanel, Valentino, Alexander MacQueen či Christian Lacroix. 36-ročná blondínka je tvárou kampaní Maybelline ču Hugo Boss, ako modelka sa začala objavovať v reklamách už ako 7-ročná.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Stegner (@juliastegner)

Anna Ewers

Objavil ju Alexander Wang a Anna Ewers je považovaná za jeho múzu. V roku 2015 získala titul Modelka roka a v tom istom roku sa objavila aj v ikonickom kalendári Pirelli. 28-ročná Ewers predvádza pre značky ako Donna Karan, Balenciaga, Marc Jacobs či Prada.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @annaewers

Caroline Daur

26-ročná rodáčka z Hamburgu patrí medzi najsledovanejšie nemecké módne influencerky (2,8 milióna fanúšikov na Instagarme) a je tvárou niekoľkých známych kozmetických značiek, napríklad MAC Cosmetics, ako modelka predvádzala pre značku Dolce & Gabbana. Spolupracuje so značkami ako Adidas, Fendi či Valentino.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Caroline Daur (@carodaur)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nemecko #Claudia Schiffer #modelky #Toni Garrn #Lena Gercke

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....