Ockovi veľmi chýbaš, píše princezná Charlotte v liste zosnulej Diane

Vo veľkej Británii sa 14. marca oslavuje Deň matiek.

15.03.2021 11:00
Takto vyzerá vianočný rodinný portrét princa... Foto: ,
Takto vyzerá vianočný rodinný portrét princa Williama, jeho manželky Kate a ich troch detí - princa Georga, princa Louisa a princeznej Charlotte.
debata

Na sviatok nezabudli ani v rodine princa Williama vojvodkyne Kate. Ich tri ratolesti si pri tejto príležitosti spomenuli na ich zosnulú starú mamu, princeznú Dianu, mamu princa Williama. A nakreslili jej tri obrázky s odkazmi, ktoré Kensingtonský palác zverejnil na svojom Instagrame. „Deň matiek bude aj tento rok iný. Mnoho z nás bude odlúčených od svojich blízkych, ale tešíme sa už na obdobie v nie príliš vzdialenej budúcnosti, kedy budeme môcť svoje mamy objať,“ bolo uverejnené na stránke Kensingtonského paláca.

„Myslím na teba na Deň matiek. Mám ťa rada, ockovi veľmi chýbaš,“ napísala princezná Charlotte (5) na svoj obrázok venovaný Diane. Najmladší Louis ešte nevie písať a tak poslal svojej starej mame nakreslené srdiečko. Želanie napísal aj najstarší syn dvojice, 7-ročný George. Ako uviedol palác na stránke, obrázky pre princeznú Dianu kreslia deti na Deň matiek každý rok.

Palác zároveň zverejnil fotografiu torty, ktorú deti pripravili pre ich mamu, vojvodkyňu Kate a takisto pre ich starú mamu, Carole Middletonovú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Diana #princezná Charlotte

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...