Po šokujúcom rozhovore zverejnili Meghan a Harry nové foto s Archiem! Je plné pohody

Po nedeľňajšom rozhovore vojvodkyne Meghan a jej manžela, princa Harryho, s moderátorkou Oprah Winfreyovou je okolo kráľovskej rodiny poriadne horúco.

09.03.2021 09:00
debata (2)

Vyjadrenia Meghan týkajúce sa jej života vo Veľkej Británii rozdelili spoločnosť na dve tábory.

Ako z celkom iného sveta teraz pôsobí nová zverejnená fotografia sledovanej rodinky. Meghan, ktorá je vo vysokom štádiu tehotenstva, na nej pózuje po boku svojho manžela Harryho a nechýba ani ich prvorodené dieťa, syn Archie. Ten už o pár týždňov oslávi druhé narodeniny a čoskoro sa dočká aj súrodenca. Ako rodičia prezradili pred kamerami, očakávajú narodenie dievčatka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Misan Harriman (@misanharriman)

Fotografia sa objavila na instagramovom účte fotografa Misana Harrimana pri príležitosti Medzinárodného dňa žien. Fotografovi už stáli pred objektívom Meghan aj Harry pred časom, kedy svetu oznámili, že čakajú druhého potomka. Pri zverejnenom čierno-bielom zábere stálo: „Aké nádherné správy k oslave Medzinárodného dňa žien. Blahoželám mojim priateľom.“

Správu o druhom potomkovi manželia zverejnili presne na sviatok svätého Valentína, 14. februára. Manželia zdieľali čiernobielu fotografiu, ktorá ich zachytila odpočívajúcich pod stromom. Meghan leží s hlavou v Harryho lone a rukou na bruchu, zatiaľ, čo jej manžel ju hladí po vlasoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Markle (@meghan_update)

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Oprah Winfrey #vojvodkyňa Meghan

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...