Doma u Longorie, Blooma či krásnej Gadotovej: Obývačky i pracovne hviezd odhalené, aha!

Uplynulý rok a najmä posledné týždne - po tom, čo odštartovala sezóna udeľovania rozličných ocenení - priniesli čosi nové. Pre mnohých fanúšikov aj výnimočné. Možnosť nahliadnuť do súkromia hviezd.

08.03.2021 10:59
Screen Shot 2021-03-05 at 1.21.12 PM... Foto:
Herečka a producentka Eva Longoria odhalila pred objektívom svoju pracovňu a knižnicu.
debata

Namiesto červeného koberca sa dnes mnohé známe tváre prihlasujú online do živých prenosov. Vyobliekané a nalíčené, no zväčša z interiéru svojich vlastných domovov. Platilo to aj v nedeľu večer, keď sa rozdávali filmové a televízne ceny kritikov Critic's Choice Awards. V rámci niekoľko hodín trvajúceho programu sa v rámci živých vstupov objavili mnohé hollywoodske hviezdy a niektoré z nich skutočne nechali nahliadnuť do vlastných domovov.

Herec Orlando Bloom s motýlikom trošku nakrivo...
Moderátorka Chelsea Handler sa prihovorila zo...
+11Herečka Phoebe Dynevor zo seriálu Bridgerton sa...

Napríklad moderátorka Chelsea Handler ukázala presvetlený apartmán, hoci sa sama usadila na schody vedúce pravdepodobne do obývačkovej časti. Herečka Eva Longoria sa posadila do pracovne a pred kamerami odhalila bohato zásobenú knižnicu.

Kníh má dostatok aj herec Orlando Bloom, pri ktorom zaujal jeden drobný detail. Hoci sa na slávnostný ceremoniál tiež obliekol slávnostne, jeho motýlik stál nakrivo. Nuž, bez pomoci štylistov to skrátka nie je vždy na sto percent.

zväčšiť Herečka Gal Gadot sa prihovorila divákom... Foto: Getty Images/Getty Images for the Critics Choice Association
Gal Gadot Herečka Gal Gadot sa prihovorila divákom Critics Choice Awards. V jej prípade išlo pravdepodobne o hotelový apartmán.

Prekvapivo skromne vyzerá obývačka britskej herečky Phoebe Dynevorovej zo seriálu Bridgerton, no naopak veľmi honosne a elegantne pôsobil interiér, z ktorého sa divákom prihovorila ocenená Hannah Waddingham. Azda najluxusnejší interiér sa nachádzal za tehotnou Gal Gadotovou, ktorá vyhlásila jednu z cien večera. Je však pravdepodobné, že v tomto prípade išlo o hotelový interiér.

zväčšiť Stand-up komik Jim Gaffigan podporil rodinnú... Foto: Getty Images/Getty Images for the Critics Choice Association
Screen Shot 2021-03-05 at 1.09.02 PM 2021030510924449 20210307055727 Stand-up komik Jim Gaffigan podporil rodinnú obývačkovú atmosféru aj vstupom svojich dvoch synov do živého vysielania.

Niektoré hviezdy sa totiž v rámci podobných galavečerov presúvajú do prenajatých priestorov hotelovej izby či apartmánu, kde ich tiež nalíčia a upravia. Alebo je to skrátka z núdze cnosť. Ako v prípade britskej herečky Gillian Andersonovej. Tá už druhý víkend za sebou musela zostať hore dlho do noci, aby sa mohla „live“ pripojiť do USA. Anderson sa totiž nachádza v Prahe, kde nakrúca nový projekt a fanúšikom aj divákom sa prihovárala z hotelovej izby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #Eva Longoria #interiér #Orlando Bloom #Carey Mulligan #hviezdy #obývačka #pracovňa #zoom

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...