George Clooney prezradil: Za toto by ma manželka zabila

George a Amal Clooneyoci sú spokojnými rodičmi. Ich dvojčatá sa narodili 6. júna 2017.

26.02.2021 09:00
Amal Clooney a  George Clooney dostali pozvanie... Foto: ,
Amal Clooney a George Clooney.
debata

Ako herec a režisér priznal, svojej 43-ročnej manželke pomáha so starostlivosťou o ne ako vie. Jednu vec má však prísne zakázanú. Akú? Clooney to prezradil pre módny magazín W.

„Strihám seba aj syna. Keby som pokazil účes synovi, nič sa nedeje, vlasy mu dorastú. Ale moja žena by ma zabila, keby som ostrihal dlhé vlasy našej dcéry,“ opísal. Ako ešte dodal, práve na vlasy dcérky Elly je Amal zvlášť citlivá. Počas dňa má Clooney navyše plné ruky práce, pretože pomáha aj v domácnosti. „Za jeden deň mám aj dva-tri koše na pranie, celý deň umývam riady po deťoch, pretože sú to malé prasiatka,“ dodal.

Ako Clooney často prízvukuje, jeho manželstvo s Amal obohatilo jeho život. Nielen Amal, ale aj ich dvojčatá Ella a Alexander sú hercovým veľkým šťastím. Nedávno v rozhovore pre pánsky magazín „GQ“ uviedol, že celý jeho život sa zmenil, keď stretol krásnu právničku.

„Myslel som si, že sa už nikdy neožením, že nikdy nebudem mať deti,“ vysvetlil herec, ktorý bol v rokoch 1989 až 1993 ženatý s kolegyňou Taliou Balsam (61), no ktorý sa v minulosti neustále prezentoval tým, že svadba uňho už viac "nehrozí“. Aj keď si myslel, že pred tým, než stretol Amal, žil plnohodnotný život, náhle sa všetko zmenilo. „V skutočnosti tu bola obrovská prázdnota,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Amal Clooney

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...