Mamička zverejňuje sexy fotky online: Jej deti chceli vyhodiť zo školy, písali aj biskupovi

Údajne až 150-tisíc dolárov za mesiac. Toľko mala zarobiť americká mama, vyštudovaná inžinierka, po tom, čo zverejnila svoje šteklivé zábery na internetovej platforme a spoplatnila prístup k nim. Po nadšení však prišlo aj tvrdé vytriezvenie.

22.02.2021 14:00
debata (8)
Trojnásobná mama Tiffany Poindexter. Foto: Jam Press/@the.real.mrs.poindexter / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Trojnásobná mama Tiffany Poindexter. Trojnásobná mama Tiffany Poindexter.

Tiffany Poindexter zo severnej Kalifornie, ktorá si pred časom zriadila vlastný účet na platforme OnlyFans.com, síce zarobila so zábermi, ktorých autorom je jej vlastný manžel. Rodičia spolužiakov jej detí však nadšenie z tohto typu zárobku veru nezdieľali. Ako píše portál New York Post, Poindexterovej rodina sa stala terčom ohovárania, vyhrážok, anonymných urážok a dokonca sa vytvoril tlak, aby jej deti vyhodili zo školy.

„Niektoré ženy z nášho okolia si vytlačili obrázky, ktoré som zavesila na OnlyFans a poslali ich riaditeľovi školy, kam chodia moje deti,“ citoval Tiffany Poindexterovú portál. „Nadávali nám mnohými menami. Bolo to znepokojivé, nechutné a príšerné. Tvrdili, že naše deti by mali vykopnúť zo školy,“ pokračovala 44-ročná zvodná mamička – modelka. Dodala však, že riaditeľ školy sa rozhodol nezapájať do tohto konfliktu a nevyhovel žiadosti iných rodičov.

Pri tom však nezostalo. Časť rodičov údajne poslala rozhorčené listy miestnemu katolíckemu spolku aj biskupovi. Chris Poindexter (49), ktorý svoju polovičku naplno podporuje v jej zveľaďovaní rodinného rozpočtu, uviedol, že za všetkým je závisť a hlúpa žiarlivosť. „Predpokladám, že väčšina manželov v okolí sa pozrelo na Tiffanin účet. Možno to je dôvod, prečo tieto ženy majú s nami problém,“ komentoval.

Pôvodná idea pritom vraj nebola o tom, že by sa Tiffany chcela predvádzať za každú cenu pred objektívom. „Prechádzala som predčasnou menopauzou a aby sme nejako osviežili náš vzťah, urobil mi Chris zábery v bikinách. Zverejnil ich na Reddite a mali taký úspech, že nám ľudia písali, aby som si založila konto na OnlyFans a my sme sa rozhodli, že to skúsime,“ komentovala Tiffany pre JamPress.

Dvojica údajne začala v lete 2019, vtedy bolo založené aj konto na Instagrame. Konto Tiffany Poindexterovej, ktorá je vášnivou fanúšičkou poľovačky, sleduje dnes viac ako polmilióna užívateľov a tak bolo len otázkou času, kedy niekto z blízkeho okolia či školy objaví tieto zábery.

Napriek vyhrážkam a snahe spoločensky znemožniť Poindexterovú, sa údajne manželský pár rozhodol pokračovať. Šteklivé zábery a často mimoriadne provokatívne pózy sexy mamičky oblečenej v negližé, čipke, ale aj koži či latexe, teda stále pribúdajú. Aký máte názor na takýto „bočák“?

Prvý záber, ktorý manželia Poindexterovci zverejnili na Reddite v roku 2019

Tiffany Poindexter v klasických elegantných šatách

Tiffany Poindexter a jej šteklivé zábery na Instagrame

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #rodičia #mama #sexy #lynč

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...