Briti už tipujú meno druhého potomka Harryho a Meghan! Dve najskloňovanejšie prekvapia

Len pred týždňom, presne 14. februára, oznámili princ Harry a vojvodkyňa Meghan svetu, že čakajú narodenie druhého potomka.

22.02.2021 11:00
meghan, harry Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na hrade Windsor so synom Archiem.
debata

Ako informuje denník Mirror, na správu zareagovali aj stávkové kancelárie, v Británii sa už stávkuje na možné mená druhého dieťatka páru.

Britská sieť stávkových kancelárií „Ladbrokes“ už spustila stávky na meno potomka dvojice zo Sussexu. Za pár dní sa už vyprofilovali dve mená, ktoré sa tešia u stávkujúcich značnej obľube. Meno súrodenca ich prvorodeného Archieho (1), ktoré sa dostáva na tikety, sa začína na A – ide o mená Alfie a Alexandra.

Na zoznam obľúbených sa v spomínanej sieti dostali aj mená Elizabeth a Philip, po britskej kráľovnej a jej manželovi. Samozrejme, zvláštnemu záujmu sa teší aj dievčenské meno Diana. Ale komunita stávkujúcich nezavrhla ani mená ako Florence, Freddie, Arabella a Doria.

Už pri prvom potomkovi Harryho a Megahn Briti stávkovali na všetko možné, samozrejme, aj na mená. Medzi stávkujúcimi boli najčastejšie skloňované dievčenské mená ako Diana, Alice a Victoria, čo sa chlapčenských mien týka, išlo o Arthura, Jamesa alebo Edwarda. Kráľovský rodičia sa napokon rozhodli pre Archieho, ktorý medzi stávkarmi ani zďaleka nefiguroval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...