To je zmena! Carmen Geiss sa rozlúčila s blond hrivou, čo poviete na jej nový účes?

Známa televízna päťdesiatnička sa odhodlala na zmenu farby vlasov.

15.02.2021 11:00
Geissenovci Foto:
Carmen a Robert Geissenovci - milionársky párik.
debata

Hlavní protagonisti série Geissenovci – Ťažký život milionárov, Carmen Geiss (56) a jej manžel Robert (55), ktorú vysiela televízia RTL2, žijú svoj život nielen pred kamerami, ale aj na sociálnych sieťach. Zvlášť aktívnou je v tejto oblasti práve Carmen. O svojom živote pravidelne informuje fanúšikov, ktorých má na Instagrame vyše 700 0000.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

Pred pár dňami ich tak poriadne prekvapila – blond hriva, na ktorú sme u nej roky zvyknutí, prešla výraznou zmenou. Zostrihaný účes a navyše nová farba – dvojnásobná mama sa fanúšikov opýtala, čo na jej nový účes hovoria. A väčšina z nich odpovedal a kladne, dokonca uviedli, že Carmen vďaka novému strihu a zmenenej farbe o pár rokov omladla. Ako je o nej dobre známe, na vlasy je zvlášť citlivá a vzorne sa o ne stará. Čo hovoríte na novú farbu vlasov vy? Zvyknete si na Carmen Geiss ako na hnedovlásku?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

Šou Geissenovci – Ťažký život milionárov sa k divákom prvý raz dostala v januári 2001, vysiela ju televízia RTL 2. manželia pochádzajú z nemeckého Kolína, ich domovom sa však stalo Monako. Pár vychováva dve dcéry, Davinu (18) a Shaniu (16). Manželia majú za sebou aj naozaj ťažké okamihy, keďže Carmen mala problém s donosením dieťatka a než sa stala dvojnásobnou mamou 10 razy potratila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účes #Carmen Geiss

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...