Michelle Obama má novú reláciu pre deti! O varení a zdravej strave

Bývalá prvá dáma USA, Michelle Obama, bude mať vlastný televízny program o varení určený pre deti.

12.02.2021 11:00
Michelle Obama Foto:
Michelle Obamová bude mať vlastnú reláciu o varení určenú pre deti.
debata

Program s názvom Waffles + Mochi bude k dispozícii na internetovej platforme Netflix od 16. marca, napísala na svojom webe stanica.

Obamová bude v relácii vystupovať v úlohe majiteľky obchodu s potravinami, spoločnosť jej budú robiť dve plyšové postavy pomenované Waffles (vafle) a Mochi (ryžový koláčik). Bude deťom rozprávať, ako sa dvaja plyšáci stali šéfkuchármi a aké nástrahy ich pri tom čakali. Obamová je tiež jedným z producentov relácie.

"S pomocou nových priateľských tvárí, ktorými je pani Obamová ako majiteľka supermarketu a kúzelný lietajúci nákupný vozík čoby sprievodca, sa Waffles a Mochi vydajú na svetovú výpravu za ingredienciami, navštívia kuchyne, reštaurácie, farmy a domácnosti po celom svete a budú variť podľa receptov z bežných surovín spoločne s renomovanými kuchármi, domácimi kuchári, deťmi a celebritami, " uviedla k pripravovanej relácii spoločnosť Netflix.

Obamová je veľmi aktívna a s Netflix-om spolupracovala aj na ďalších projektoch, v roku 2020 to bol životopisný dokument Môj príbeh. Má tiež vlastný podcast na platforme Spotify. Plyšové postavičky použila už v roku 2013 v kampani proti detskej obezite.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #varenie #netflix #Michelle Obama

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...