Svadba na Valentína? Sharon Stoneovej ani Meg Ryanovej večnú lásku nepriniesla

14. február je spojený s láskou. Mnohé hviezdy si práve tento deň zvolili za svoj svadobný - týmto však šťastie nepriniesol, ich manželstvá sa skončili rozvodom.

08.02.2021 15:00
Herečka Meg Ryan na akcii Friars Club... Foto: ,
Herečka Meg Ryan.
debata

Meg Ryan a Dennis Quaid si svoj veľký deň vychutnali 14. februára 1991 – po desiatich rokoch sa ich manželstvo rozpadlo. Pre herečku išlo o prvé a jediné manželstvo, pochádza z neho ich spoločný syn Jack, ktorý profesne kráča v stopách rodičov. V období ich vzťahu však Quaid prepadol drogám, čo on sám priznal v niekoľkých rozhovoroch.

Herečka Sharon Stone. Foto: SITA/AP
People Sharon Stone Herečka Sharon Stone.

Hviezda trileru Základný inštinkt, Sharon Stone, sa za vydavateľa Phila Bronsteina vydala v roku 1998, presne na Valentína. O šesť rokov nato už z nich boli rozvedení exmanželia. Brazílska modelka Adriana Lima a basketbalista Marko Jaric sa stali manželmi v roku 2009, rozviedli sa o 5 rokov nato.

Keri Russell v roku 1999, v období jej... Foto: SHUTTERSTOCK
Keri Russell Keri Russell v roku 1999, v období jej najväčšej slávy.

Krásna a kučeravá herečka Keri Russell verila na romantický dátum, keď si v roku 2007 brala svojho prvého manžela, Shanea Dearyho. Dvojica sa dočkala dvoch potomkov, ale ani tí ich neudžali spolu – v roku 2013 sa rozviedli.

Seriálová hviezda Roseanne Barr v deväťdesiatych rokoch očarila svojho osobného strážcu a v roku 1995 sa spolu postavili pred oltár. Valentínska svadba im priniesla šťastie len na obdobie siedmich rokov, z ich manželstva pochádza jeden syn. Herečke sa tak v roku 2002 rozpadlo v poradí tretie manželstvo. A napokon, aj muzikant a frontman kapely Oasis – Liam Gallagher sa s Nicole Appletonovou oženil v roku 2008 na sviatok svätého Valentína. V roku 2014 ohlásili rozchod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #Meg Ryan #Valentín

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...