Na ich životy je zvedavý celý svet! Vojvodkyňa Meghan a ďalšie krásky, ktoré v roku 2021 oslávia 40-ku

Oscarová Natalie Portman, dokonalá Jessica Alba a extrémne sledovaná vojvodkyňa Meghan - tieto hviezdy sa narodili v roku 1981.

19.01.2021 07:00
meghan Foto:
40-ku v roku 2021 oslávi vojvodkyňa Meghan aj herečky Natalie Portman či Jessica Alba.
debata (1)

Jessica Alba

28. apríla oslávi okrúhlu 40-ku jedna z najkrajších herečiek Hollywoodu, Američanka Jessica Alba. Hviezdu z nej urobil rok 2000 a seriál Dark Angel – z večera do rána mal Hollywood nový sexsymbol. Ako však Alba opísala v minulosti pre magazín InStyle, nič úžasné to nebolo. Na konte má množstvo filmových rolí, ale šťastie našla aj v manželstve s producentom Cashom Warrenom, s ktorým vychovávajú tri deti – syna Hayesa a dve dcéry – Honor a Haven. V roku 2012 založila kozmetickú firmu „The Honest Company“, vďaka ktorej sa stala bohatou a úspešnou podnikateľkou.

Herečka Jessica Alba bola neprehliadnuteľná v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jessica Alba bola neprehliadnuteľná v kreácii Ralph & Russo Haute Couture. Herečka Jessica Alba bola neprehliadnuteľná v kreácii Ralph & Russo Haute Couture.

Meghan Markle

Bezpochyby jedna z najsledovanejších žien sveta. V roku 2018 sa americká herečka, ktorú preslávil seriál Kravaťáci, stala manželkou britského princa Harryho a bol jej udelený titul vojvodkyňa zo Sussexu. Pre Meghan išlo o druhé manželstvo. V roku 2019, 6. júla, vojvodkyňa priviedla na svet svoje prvé dieťa, syna Archieho. V januári roku 2020 spolu s manželom, princom Harrym oznámili, že sa vzdajú svojich oficiálnych povinností v rámci kráľovskej rodiny i peňazí z verejných zdrojov – urobili tak k 30. marcu 2020. Presťahovali sa do USA, momentálne žijú v Kalifornii. Meghan sa 40-ničkou stane v auguste.

Vojvodkyňa Meghan počas návštevy na Fidži. Foto: SITA/AP
Meghan Vojvodkyňa Meghan počas návštevy na Fidži.

Beyoncé

Slávna speváčka a niekdajšia členka skupiny Destiny's Child patrí medzi najžiarivejšie hviezdy hudobného sveta a najvplyvnejšie ženy šoubiznisu, na svojom konte má niekoľko cien Grammy. Na Instagrame ju sleduje vyše 160 miliónov fanúšikov. Sledovaná je nielen jej kariéra, ale aj manželstvo s raperom Jay-Z. Pred oltár sa dvojica postavila v roku 2008. V roku 2012 sa im narodila prvá spoločná dcérka, Blue Ivy. V roku 2017 prišli na svet ich dvojičky, Rumi a Sir.

Speváčka Beyonce. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Beyonce prišla na premiéru novej verzie filmu Leví kráľ v kreácii Alexander McQueen. Speváčka Beyonce.

Natalie Portman

Rodáčka z Izraela sa stane 40-ničkou v lete. Krása a talent jej otvorili dvere do Hollywoodu, v roku 2011 získala dokonca Oscara za film Čierna labuť. Počas práce na tomto oceňovanom filme sa spoznala s francúzskym tanečníkom a choreografom Benjaminom Millepiedom, ktorý sa stal v roku 2012 jej manželom. V roku 2011 Portman Millepiedovi porodila syna Alepha, vo februári 2017 sa herečka stala mamou opäť, priviedla na svet dievčatko.

Herečka Natalie Portman v šatách Christian Dior... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Natalie Portman v šatách Christian Dior Haute Couture. Herečka Natalie Portman v šatách Christian Dior Haute Couture.

Sienna Miller

Nežná Britka Sienna Miller sa stala vyhľadávanou herečkou nielen v Británii, ale aj v Hollywoode. Je mamou dcérky Marlowe, ktorej otcom je herečkin bývalý partner, herec Tom Sturridge. Ale bol to iný slávny muž, s ktorým bola roky spojená. Reč je o krásavcovi Judeovi Lawovi, s ktorým sa stretla v roku 2003 počas nakrúcania filmu Alfie. V roku 2004 sa zasnúbili, o dva roky neskôr sa však rozišli. V roku 2009 sa k sebe vrátili a vzťah im vydržal 2 roky. Sienna Miller oslávi 40-ku koncom decembra.

Herečka Sienna Miller v kreácii Cong Tri. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Sienna Miller v kreácii Cong Tri. Herečka Sienna Miller v kreácii Cong Tri.

Alexis Bledel

Ako Rory sa herečka Alexis Bledel v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov na televíznych obrazovkách objavovala v rokoch 2000 až 2007. Jemná čiernovláska zaujala televíznych divákov na všetkých kontinentoch a za svoju rolu získala niekoľko ocenení. Následne sa v rovnakej postave na obrazovky vrátila aj v roku 2016. Do zabudnutia však neupadla ani po skončení seriálu. V roku 2017 sa začala objavovať v inom seriálovom hite – za rolu Emily v Príbehu služobníčky získala Alexis Bledel cenu Emmy. 40-ku oslávi v septembri.

Herečka Alexis Bledel . Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Alexis Bledel v šatách Delpozo. Herečka Alexis Bledel .

Alessandra Ambrosio

Nie nadarmo patrí Alessandra Ambrosio medzi najlepšie platené modelky sveta. Brazílska rodáčka, ktorá 40-ku oslávi v apríli, sa v rebríčku magazínu Forbes v uplynulých rokoch objavovala medzi top kráskami sveta s niekoľkomili­ónovými ročnými zárobkami. V minulosti bola jedným z krásnych anjelov značky Victoria's Secret. Modelka má dve deti, dcéru Anyu (11) a syna Noaha (7), ktorých otcom je jej bývalý partner, podnikateľ Jamie Mazur. V roku 2018 sa však ich cesty rozdelili po dlhých desiatich spoločných rokoch. Na Instagarme ju sleduje vyše 10 miliónov ľudí.

Modelka Alessandra Ambrosio na Vanity Fair... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Alessandra Ambrosio na Vanity Fair Oscar Party. Modelka Alessandra Ambrosio na Vanity Fair Oscar Party.

Okrúhlu 40-ku v roku 2021 oslávia aj speváčky Britney Spears, Alicia Keys či Kelly Rowland. Rovnako aj bohatá dedička Paris Hilton, dcéra prezidenta USA, Ivanka Trump či modelka Adriana Lima.

Speváčka Britney Spears na vyhlásení cien GLAAD... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Speváčka Britney Spears na vyhlásení cien GLAAD Media Awards. Speváčka Britney Spears na vyhlásení cien GLAAD Media Awards.
Vojvodkyňa Meghan v  Royal Albert Hall.
Speváčka Beyonce s masívnym a poriadne drahým...
+6Topmodelka Alessandra Ambrosio v kreácii Balmain.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Alba #vojvodkyňa Meghan

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...