Zoe Saldana a jej štíhla postavička? Tréning 3-krát týždenne, v strave žiadne podvádzanie

Herečka Zoe Saldana (42) sa pýši super postavičkou, ktorú pyšne predvádza na červených kobercoch.

13.01.2021 13:00
Herečka Zoe Saldana predstavila v Miláne krátky... Foto: ,
Herečka Zoe Saldana.
debata

Pre magazín Shape však povedala, že jej tréningy sa musia zmestiť do 20 minút, na viac totiž nemá trpezlivosť. „Snažím sa cvičiť trikrát týždenne, ale nie tak, že si zvolím jeden stroj a na ňom som 30 minút. Ak robím veľa kardia, zvyčajne to znamená len to, že po zvyšok dňa ťahám nohy za sebou,“ opísala slávna hviezda. Ako si teda udržiava dvojnásobná mama štíhlu líniu? Aj takto: „Bežím na mieste 30 sekúnd, potom robím drepy a potom niekoľkokrát po sebe zodvihnem ťažkú medicimbalovú loptu, kým mi nezačne stúpať srdcová frekvencia,“ prezradila pre spomínaný magazín.

Zoe Saldana na gala podujatí  Baby2Baby v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Zoe saldana Zoe Saldana na gala podujatí Baby2Baby v Culver City.

Hviezda pochádzajúca z New Jersey sa však nespolieha len na cvičenie. Postavičku si udržiava aj vyváženou stravou. „Nemôžem pravidelne cvičiť, takže si to kompenzujem tým, že jem oveľa zdravšie. Keď už máte relatívne zdravé stravovacie návyky, vaše cvičenie sa môže stať hraním sa s vašimi deťmi či prechádzkami po okolí,“ dodala.

Teóriu stravovania, ktorá zahŕňa dni, kedy je dovolené jesť všetko (cheat days), neuznáva. „Neverím na cheat days, pretože neverím na diéty. Snažím sa svoje telo o nič nepripraviť, pretože v momente, keď jem pár dní len šaláty a bielkoviny, túžim po sacharidoch. Ale keď jem všetko v rovnováhe, menej myslím na jedlo a viac na všetko ostatné. Ide o to, aby sme žili, nie o to, aby sme jedli.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #dieťa #Zoe Saldana

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...