Gény nepustia! Áno, dcéry toho po mame, Michelle Hunzikerovej, dosť podedili

Rodina Hunziker-Trussardi pripomína rodinku z plagátu - mama Michelle Hunziker, otec Tomaso Trussardi, dcéry Aurora, Sole a Celeste.

08.01.2021 15:00
Moderátorka Michelle Hunziker Foto: ,
Moderátorka Michelle Hunziker.
debata

Pri pohľade na jej dcéry je jasné, že toho dostali dosť do vienka práve od svojej mamy.

Michelle Hunziker zverejnila na Instagrame štyri podobné fotografie – ako jasne vidieť, deti na nich sa na seba neuveriteľne podobajú. Ide o zábery moderátorky a jej troch dcér. Ku koláži slávna blondínka napísala: „Sila genetiky. Keby som mala lepší biologický čas… Urobila by som ich ešte 10.“

Otcom Aurory je taliansky spevák Eros Ramazzotti, ktorý žil s Hunzikerovou v manželstve v rokoch 1998 až 2002. V minulosti sa moderátorka Michelle Hunziker (43) netajila tým, že k svojim trom dcéram by ešte prijala aj štvrtého potomka.

V roku 2018 pre "t-online.de“ povedala, že o bábätko sa s manželom, Tomasom Trussardim, pokúšajú. "Vždy som hovorila, že tieto veci nechávam na prírodu a potom uvidím. Ak sa to do roka nepodarí, čo sa kľudne môže stať, potom to už nechám tak a budem spokojne žiť aj s troma dcérami,“ opísala sympatická moderátorka.

Ako povedala, štvrté dieťa by bolo veľkým šťastím, ale keď im príroda potomka nenadelí, tak bude žiť ďalej tak, ako doteraz. O svoje šťastie sa často delí s fanúšikmi na Instagrame, kde pózuje so svojimi dcérami pomerne často. Urobila tak aj počas Vianoc, z rodinnej fotografie sa usmievajú všetky jej tri dcéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...