Speváčka Ciara si dala po pôrode vysoký cieľ: Zhodiť 22 kilogramov! Je na polceste, išlo to ľahko

Speváčka Ciara sa pred šiestimi mesiacmi stala po tretí raz matkou.

07.01.2021 15:00
Tehotná speváčka Ciara zahalená nezostala. Foto: ,
Speváčka Ciara.
debata

V tom okamihu si stanovila aj pomerne vysoký cieľ – zhodiť 22 kilogramov. Aktuálne sa dopracovala k strate takmer 13 kilogramov, o čo sa podelila aj s fanúšikmi na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ciara (@ciara)

23. júla priviedla Ciara (34) na svet syna Wina Harrisona Wilsona. Krátko po jeho narodení vyhlásila speváčka „vojnu“ tehotenským kilám, jej plán znel jasne – musí sa zbaviť 22 kilogramov. Teraz, začiatkom roka, má za sebou dlhú cestu, ale vydláždenú úspechom.

„Som nesmierne hrdá na to, ako sa začal môj rok 2021: Vďaka WW (pozn. redakcie: Weight Watchers) som už schudla takmer 13 kilogramov. Bola to ľahká cesta bez stresu, dokonca zábavná,“ napísala. Pred sebou má tak ešte 9 kilogramov.

Svoj vysnívaný cieľ začala Ciara napĺňať v auguste, kedy ešte s obavami napísala fanúšikom. „Neviem, aké to bude vzhľadom na to, že mám tri deti. Budem na tom naozaj tvrdo pracovať! Poďme, mamičky.“ Vytrvalosť a dobrý štart tak priniesli očakávané ovocie.

Otcom synčeka Wina je športovec Russell Wilson. S ním má Ciara aj dcérku Siennu, ktorá má tri roky. Z prechádzajúceho vzťahu pochádza jej syn Future Jr., jeho otcom je raper Future.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Ciara

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...