Jessica Alba stále ohuruje telom! Jej prístup k tréningu sa však zmenil

O pár mesiacov oslávi slávna a obdivovaná Jessica Alba okrúhlu 40-ku. Ako sa o seba stará?

04.01.2021 11:00
Herečka Jessica Alba bola neprehliadnuteľná v... Foto: ,
Herečka Jessica Alba.
debata

Ranná rutina, čo sa starostlivosti o krásu týka, dokáže predĺžiť mladosť – platí to nielen pri hollywoodskych hviezdach. Ale práve jedna z nich, krásna trojnásobná mamička Jessica Alba, sa podelila o svoje ranné rituály. Ako sa stará o svoju pokožku hneď po prebudení?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alba (@jessicaalba)

Počas pandémie každé ráno začína takto: „Ráno si nanesiem pleťovú masku a silnú vrstvu balzamu na pery, aby som mohla svoju kávu piť už s hydratačnou vrstvou na tvári,“ opísala 39-ročná Jessica Alba pre magazín Women’s Health. Týmto spôsobom je podľa herečky a úspešnej podnikateľky o pokožku po prebudení postarané a podľa jej slov sa oplatí „začať deň s trochou láskyplnej starostlivosti“.

Nielen bezchybná pleť, ale aj sexi telo je poznávacím znamením čoskoro 40-ročnej hviezdy. Po troch deťoch sa Alba pýši tip-top postavou, ktorú jej môžu závidieť aj podaktoré vysokoškoláčky. Skutočnosť, že pravidelne trénuje, často v rozhovoroch zdôrazňovala. V tomto čase však zmenila svoj prístup. Ako?

„Predtým som si myslela, že musím trénovať takmer do zlyhania svalov a po tréningu mám mať pocit, akoby som odbehla maratón. Teraz pozostáva môj tréning často iba z prechádzky, pretože som sa naučila nepociťovať ako neúspech fakt, že som netrénovala naplno,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tréning #Jessica Alba #pokožka #ranná rutina

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...