Slávna modelka priznala: Piť som začala už ako 13-ročná

Austrálska kráska Jessica Hart sa preslávila najmä spoluprácou s módnym gigantom Victoria's Secret.

02.01.2021 08:00
Jessica Hart Foto: ,
Modelka Jessica Hart.
debata

34-ročná modelka Jessica Hart sa už pár týždňov teší z svojho prvého potomka, dcérky, ktorá dostala netradičné meno Baby. Svoju novú rolu si vychutnáva plnými dúškami a ako informuje na Instagrame svojich fanúšikov, je nesmierne šťastná a neprestáva sa usmievať.

Hviezda módneho gigantu Victoria's Secret si však v minulosti prešla aj náročným obdobím, o ktorom nemlčí. Ide o jej boj s alkoholom, o ktorom sa v minulosti rozhovorila pre austrálsku mutáciu magazínu „Harper’s Bazaar“. Ako opísala, prvý pohárik s alkoholom ochutnala už ako 13-ročná a odvtedy s alkoholom v ruke pravidelne žúrovala.

„Začala som piť, keď som mala 13 rokov,“ priznáva Jessica Hart. O rok neskôr sa začala venovať modelingu a ako 15-ročná absolvovala svoj prvý ďaleký let z Austrálie. Prvé roky pre ňu znamenali tvrdú drinu, ale keď sa už prepracovala do New Yorku, začala sa pre ňu skutočná zábava, ako priznáva. Popri práci pričasto navštevovala večierky. „Kedykoľvek som mala voľno, vyrazila som von a bola som hrdá na to, ako s ľuďmi popíjam alkohol pod stolom a domov ideme až s východom slnka. Nebolo to tak, že by som musela piť každý deň, ale kedykoľvek som začala, nemohla som prestať,“ opísala.

Ako dodala, v pití nepoznala mieru a riadila sa heslom „Všetko alebo nič“. A „nič“ pre ňu neprichádzalo do úvahy. Z New Yorku často cestovala do Európy, za zábavou lietala na Ibizu aj na Mykonos. „Ako dvadsiatnička som sa pomaly cítila stará. Ale tušila som, že život má toho pre mňa viac.“ Keď mala takmer 30 rokov, jedného dňa sa zobudila a rozhodla sa zmeniť svoju životosprávu a pomôcť svojmu telu. „Poviem pravdu, nechcela som, aby o mne ľudia neskôr hovorili v zmysle: ‚Kedysi bola krásna, ale život si prežúrovala‘.“

Aj keď bola jej cesta zmeny životného štýlu ťažká, svoje rozhodnutie neoľutovala, dokonca navštevovala aj sedenia anonymných alkoholikov. Ako 34-ročná sa napokon dočkala aj svojho prvého potomka, dcérky Baby, ktorej otcom je modelkin partner, automobilový pretekár James Kirkham.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Hart

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...