Karlie Kloss vždy milovala cvičenie: Počas tehotenstva sa však musí premáhať

Prvé tehotenstvo 28-ročnú americkú supermodelku Karlie Kloss dosť unavuje.

30.12.2020 11:00
Topmodelka Karlie Kloss v šatách Elie Saab. Foto: ,
Topmodelka Karlie Kloss v šatách Elie Saab.
debata

Prezradila to v rozhovore pre Wall Street Journal. „Spať môžem aj do tretej popoludní,“ uviedla. Aby si ráno dokázala zacvičiť, musí sa veľmi premáhať. Únavu pociťuje najmä teraz, počas zimy. Keď vstane, hneď si oblečie športové oblečenie, aby sa nemohla vyhovárať. „Umyjem si zuby a potom začnem okamžite cvičiť.“

Rada behá a vždy to tak bolo. Teraz sa však jej nadšenie pre beh trocha zmenilo, o slovo sa hlási problém. „Musím povedať, že momentálne mi príliš rýchlo dochádza dych,“ opísala krásna hviezda módnych kampaní. Na druhej strane sa jej strava počas tehotenstva takmer nezmenila. "Vždy som mala zvláštne chute, takže tehotenské chute pre mňa nie sú nič nové,“ dodala. Aktuálne vyhľadáva najmä slané a chrumkavé jedlo.

Otcom dieťatka, ktoré Kloss čaká, je podnikateľ Joshua Kushner (35). Jeho starší brat je Jared Kushner, manžel Ivanky Trumpovej, s ktorou vychováva tri deti.

28-ročná modelka karlie Kloss a investičný bankár Joshua Kushner (35) sa postavili pred oltár v októbri 2018. Obradu sa prizeralo 80 hostí. "Svadba bola intímna a dojemná,“ opísal vtedy zdroj svadbu pre magazín People. Kloss sa vydala tri mesiace od ohlásenia zásnub. Svoje prvé tehotenstvo zverejnila prostredníctvom Instagramu v novembri.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Karlie Kloss

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....