Amal Clooney prezradila: Toto už pre blaho môjho manželstva nikdy neurobím

Amal Clooney a George Clooney pôsobia ako dokonalý pár snov. Najmä posledných pár mesiacov však prešli ako manželia istou skúškou. Bolo to preto, že právnička Amal Cloooney písala knihu.

21.12.2020 09:00
Amal Clooney a  George Clooney dostali pozvanie... Foto: ,
Amal Clooney a George Clooney na archívnej snímke.
debata (6)

42-ročná Amal Clooney nie je v žiadnom prípade iba krásnou manželkou po boku žiarivej hollywoodskej hviezdy. Sama je úspešná vo svojom obore, je právničkou a takisto aktivistkou za ľudské práva. A nielen to. Amal je dokonca aj knižnou autorkou. Pri virtuálnom predstavení svojej odbornej knihy „The Right to a Fair Trial in International Law“ odhalila, že jej napísanie bolo zaťažkávajúcou skúškou jej manželstva.

Amal a George Clooneyoci zriedka-kedy zdieľajú súkromie s verejnosťou. Pri nedávnom uvedení spomínanej knihy však urobila krásna Amal výnimku. Svojich poslucháčov rozosmiala, keď opisovala, aký dopad malo jej písanie na manželské spolunažívanie. „Viem, že Georgeovi sa tento proces zdal nekonečný,“ zavtipkovala Amal. Zároveň vyslovila prísľub smerom k manželovi. „Pre blaho nášho manželstva niečo také už nikdy nebudem robiť.“

Fakt, že 59-ročný George Clooney je jej mužom snov, si Amal uvedomila aj pri písaní svojej knihy. „Naozaj som nepotrebovala ďalší dôkaz, aby som videla, aký je skvelý. Ale tento proces mi ho poskytol. Bol nielen trpezlivý, ale aj úžasne inšpirujúci.“ Svojho manžela oslovila aj počas online prenosu: „Myslím si, že sa na to pozerá dole v kuchyni, takže chcem iba povedať: ‚ďakujem‘.“

Hollywoodska hviezda George Clooney (59) a vychytená právnička Amal (42) sú manželmi niečo vyše šesť rokov, vychovávajú 3-ročné dvojičky Alexandra a Ellu.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Amal Clooney

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...