Twiins-ky už vedia, kde strávia Vianoce! Na Slovensku to nebude

Aký darček si želá pod stromček Veronika Nízlová z dua Twiins?

19.12.2020 13:00
Sestry Daniela a Veronika Nízlové. Foto:
Sestry Daniela a Veronika Nízlové.
debata (5)

Stanislav Lobotka a speváčka Daniela Nízlová sa stali v januári 2020 rodičmi dcérky, ktorá dostala meno Linda. V pozícii rodičov tak prežijú ich prvé Vianoce, stromček si vyzdobia v Neapole, ako prezrádza sestra Daniely, Veronika.

"Danielke a Stankovi sa s malou nedá vycestovať na Slovensko. My teda pôjdeme tam a budeme len na dome kvôli situácii, aká teraz je. Podstatné je, že budeme všetci spolu,“ povedala Veronika.

A prezradila, čo by si želala ako darček: „Pod stromček si neželám nič, ale len to zdravie. Rovnako tak si nikdy nedávam predsavzatia do nového roka. Chcela by som sa venovať hudbe, tvorbe nových pesničiek a videoklipov.“

Jednu novinku priniesla svojim fanúšikom pred pár dňami, nesie názov Každý deň. Spieva v nej aj o partnerskom vzťahu, ktorý sa rozpadol. A hoci sa opäť môže zdať, že Vebi spieva o svojom súkromí, nie je to tak. "V mojom živote nový muž nie je. Ani neplánujem. Takto je mi dobre. Teraz si potrebujem oddýchnuť a naplno sa venovať albumu,“ povedala speváčka. V máji sa speváčka rozišla s manželom, Tomášom Krúpom, s ktorým tvorila pár vyše deväť rokov.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Nízlová #Stanislav Lobotka #Twiins

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...