Toto je najkrajší muž Slovenska! Svaly z ocele, ešte pribrať... Čo poviete, dámy?

Súťaže krásy nenarušila korona kríza a tak si aj tieto zachovali svoj harmonogram. Akurát sa konali v online forme. Presne tak sa uskutočnila aj voľba nového najkrajšieho muža Slovenska.

15.12.2020 09:00
debata (26)
Marek Jastráb, ktorý pochádza z Myjavy,... Foto: Radoslav Orenič
Mister 6 Marek Jastráb, ktorý pochádza z Myjavy, zvíťazil v súťaži o najkrajšieho muža Slovenska.

Novým Mistrom sa stal 27-ročný Marek Jastráb, ktorý pochádza z Myjavy. Meria 188 centimetrov a je dlhoročným športovcom. Vyštudoval Fakultu telesnej výchovy a športu, hrá futbal a je fitness trénerom. Obľubuje všetky športy a svoje skúsenosti odovzdáva deťom, ktoré trénuje.

Fešný držiteľ titulu zaujal porotu, ktorá tento rok vyberala adeptov do súťaže prostredníctvom videí či fotografií online, na prvý pohľad. Podľa riaditeľa súťaže Jozefa Oklamčáka je víťaz určite dobrou voľbou. "Som si istý, že sme sa rozhodli správne, pretože spĺňa dôležitú požiadavku, ktorou je harmónia tela a duše,“ vysvetlil pre médiá Oklamčák.

Marek Jastráb, ktorý bude Slovensko...
Marek Jastráb (v strede) s Jozefom Oklamčákom...
+2Marek Jastráb, ktorý pochádza z Myjavy,...

Marek Jastráb sa z rozhodnutia poroty naozaj potešil a víťazstvo berie ako česť aj radosť. Nový Mister bude reprezentovať Slovenskú republiku na svetovej prestížnej súťaži Mister Supranational na jar budúceho roka. "Chcem ešte popracovať na svojich nedostatkoch. Mám v pláne zlepšiť sa v angličtine a dostal som aj úžasnú úlohu – trochu pribrať,“ uviedol nadšene Jastráb, o ktorého garderóbu sa bude starať známa slovenská značka pánskych odevov.

Marek Jastráb, ktorý pochádza z Myjavy,... Foto: Radoslav Orenič
Marek Jastráb, ktorý pochádza z Myjavy, zvíťazil v súťaži o najkrajšieho muža Slovenska. Marek Jastráb, ktorý pochádza z Myjavy, zvíťazil v súťaži o najkrajšieho muža Slovenska.

To, že má Slovensko krásnych mužov, je nespochybniteľné. Peter Menky vyhral Mistra Slovenska v roku 2009 a následne zvíťazil v súťaži modelov Manhunt International na Taiwane. Stal sa tak vôbec prvým Slovákom s titulom z celosvetovej súťaže. Model, fitness tréner a moderátor Martin Šmahel zvíťazil v československej súťaži Muž roka 2008 a následne sa zúčastnil na súťaži Manhunt International, kde obsadil piate miesto. Piatym najkrajším mužom na svete je aj Ján Haraslín, ktorého v thajskom Bangkoku vybrali na finále Mister International. Minuloročným víťazom bol Tomáš Kucuk, ktorý Slovenskú republiku reprezentoval na svetovej súťaži Mister Supranational 2019 v Poľsku.

© Autorské práva vyhradené

26 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tréner #súťaž #Mister Slovenskej republiky

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...