Mariah Carey o sviatkoch: Bol to taký ťažký rok, urobme si aspoň slávnostné Vianoce

Jej hit "All I Want For Christmas Is You" už tradične patrí k Vianociam. Pre rok 2020 sa dokonca spojila s dvojicou slávnych kolegýň, s Jennifer Hudsonovou a Arianou Grande, aby pripravili pre fanúšikov netradičnú verziu hitu Oh Santa.

14.12.2020 11:00
Speváčka Mariah Carey na zábere z programu... Foto:
Speváčka Mariah Carey na zábere z programu Mariah Carey's Magical Christmas Special.
debata

51-ročná speváčka Vianoce miluje a každý rok si ich vychutnáva takmer rozprávkovo – aj s jej 9-ročnými dvojičkami, Moroccan a Monroe. Carey ich každoročne trávi spolu s rodinou v Colorade, na mieste, kde je vždy sneh – ako prezradila pre magazín Elle.

„Každý rok cestujem na miesto, kde je sneh a kde sú soby. Príde Ježiško a trávi čas s deťmi,“ priznala v rozhovore a dodala: „Mimochodom, aj keby som nemala deti, trávila by som Vianoce presne takto.“ Je to aj preto, že ako dieťa si krásne Vianoce nikdy neužila. „V našej rodine to bolo zložité. Vždy som túžila prežívať počas Vianoc príjemné chvíle, ale niekto to vždy doslova zruinoval,“ opísala už viackrát speváčka.

Tento rok je však iný – aj pre pandémiu bude veľa ľudí prežívať Vianoce inak, než sú zvyknutí. „Bol to taký ťažký rok a aj preto cítim, že ľudia potrebujú slávnostný okamih. Na každom rohu nám hovoria: 'Nemôžete byť spolu, môžete oslavovať, toto je zrušené, tamto je zakázané,“ hovorí Mariah v rozhovore pre Elle.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mariah Carey (@mariahcarey)

A preto dodáva: „Tento rok som naše Vianoce ozvláštnila myšlienkou: ‚Poďme to urobiť slávnostne, nech už to bude, ako bude.‘ Ak niečo pripravujete s nádejou, stane sa to, čo si želáte.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #Vianoce

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...