Mama vojvodkyne Kate prezradila rodinný zvyk počas Vianoc: Aj deti niečo darujú Ježiškovi

Mama vojvodkyne Kate, Carole Middleton, už pred časom celkom nečakane prezradila čo-to zo súkromia jej dcéry a vnúčat.

04.12.2020 13:00
Princezná Charlotte Foto: ,
Princezná Charlotte a prince George - deti vojvodkyne Kate.
debata

V novembri opísala cez Instagram ich rodinnej firmy Party Pieces, ako budú vyzerať ich tohtoročné sviatky. Aktuálne sa o slovo prihlásila opäť – znova sa rozhovorila o Vianociach.

Nielen v rodine Middletonovcov sa tento rok pre pandémiu budú Vianoce oslavovať trocha inak. Ježiško však určite príde. Pre princa Georgea (7), princeznú Charlotte (5) a princa Louisa (2) tak bude Štedrý večer a nasledujúce ráno čarovný presne tak, ako sú na to zvyknutí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Party Pieces (@partypieces)

„Štedrý večer bol pre moju rodinu vždy špeciálnou udalosťou. Deti sú pri pomyslení na to, že príde Ježiško, celé natešené a samozrejme, chcú mu niečo darovať,“ píše 65-ročná Carole na oficiálnom instagramovom účte spoločnosti Party Pieces. V britských domácnostiach sa večer, 24. decembra, necháva nachystané mlieko a sušienky ako darček pre Ježiška. Ráno, 25. decembra, sa potom rozbaľujú balíčky, ktoré priniesol. Na stránke sú tak zverejnené fotografie produktov, ktoré súvisia práve s obdarovaním Ježiška. Tými istými zrejme obdarujú Ježiška aj potomkovia vojvodkyne Kate a princa Williama.

Prírodovedec David Attenborough v záhradách... Foto: SITA/AP
kate, william Prírodovedec David Attenborough v záhradách Kensingtonského paláca - pri ňom vojvodkyňa Kate, princ William a ich tri ratolesti - George, Charlotte a Louis.

Ešte v novembri prezradila, že tento rok zrejme neprežije Vianoce so svojimi vnúčatami. „Možno sa nebudeme môcť dať dokopy, ale po roku, akým bol 2020, si musíme spomenúť, čo je počas Vianoc obzvlášť dôležité,“ napísala okrem iného a dodala: "Väčšinou mi moje vnúčatá pomáhajú so zdobením stromčeka. Tento rok ich poprosím cez video-hovor, aby mi povedali, kam akú ozdôbku zavesiť.“

Carole Middleton a jej manžel Michael (71) žijú v Bucklebury, čo je 80 kilometrov vzdialené mestečko od Londýna a celkovo majú štyri vnúčatá – tri deti vojvodkyne Kate a jedného syna Pippy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Vianoce

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...