V plavkách, za mikrofónom aj za sporákom! Krásna Chrissy Teigen boduje všade

Nie je len modelkou. Za roky svojho pôsobenia v brandži sa z Chrissy Teigenovej stala obľúbená moderátorka, vtipná a občas pomerne ostrá komentátorka a influencerka a tiež knižná autorka kuchárskych kníh.

30.11.2020 15:29
debata (1)
Modelka Chrissy Teigen v začiatkoch kariéry... Foto: SITA/AP, Lynne Sladky
Mercedes Benz Fashion Week Swim Modelka Chrissy Teigen v začiatkoch kariéry počas prehliadky na šou Ed Hardy - júl 2010.

Rodáčka z amerického Utahu, ktorej v žilách koluje krv thajskej matky a nórskeho otca, sa narodila 30. novembra 1985. Modelingový agent ju objavil v predajni surfov a prvé prehliadky absolvovala v roku 2004 ako 19-ročná. Teigenovej pôvab síce nikdy nezaznamenal popularitu v mekkách módy ako Miláno či Paríž, pravidelne však predvádzala plavky na ýždni módy v Miami a stala sa vyhľadávanou kráskou pre reklamy plážovej či intímnej garderóby.

Modelka Chrissy Teigen a jej manžel John Legend.
Modelka Chrissy Teigen je jednou z troch dám na...
+7Titulná fotografia plavkového špeciálu Sports...

Počas svojej kariéry sa objavila na titulkách magazínov ako Maxim, Cosmopolitan či Esquire. Najväčší úspech aj celonárodnú popularitu jej však priniesol magazín Sports Illustrated, konkrétne jeho špeciálne plavkové vydanie. Teigen ho ozdobila v roku 2014, spoločne s modelkami Ninou Agdalovou a Lily Aldridgeovou.

Už počas pózovania pred objektívmi v bikinách však táto sympatická a krásna dáma prejavila záujem aj o iné aktivity spojené so svetom šoubiznisu. V roku 2016 vydala prvú kuchársku knihu Cravings, tento rok k nej pribudla ďalšia. V minulosti tiež moderovala šou Lip Sync Battle. V projektoch ju povzbudzoval a stále je jej oporou aj jej partner a následne manžel, americký spevák John Legend.

Chrissy Teigen  a John Legend na premiére... Foto: SITA/AP
Chrissy Teigen a John Legend Chrissy Teigen a John Legend na premiére novinky Between Two Ferns: The Movie.

Dvojica sa zoznámila už v roku 2007, keď spoločne nakrútili video k Legendovej pesničke. O šesť rokov neskôr sa zosobášili a spoločne vychovávajú dve deti – dcéru Lunu a syna Milesa. Teigen iba pred pár týždňami prišla o tretie dieťa, keď sa jej tretie tehotenstvo skomplikovalo silným krvácaním. Chlapec, ktorému chceli dať rodičia meno Jack, to neprežil. Na jeho pamiatku si nechali slávni rodičia vytetovať jeho meno.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #modeling #narodeniny #Chrissy Teigen #John Legend #kuchárska kniha #jubileá hviezd

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....