Doplnok, ktorý na princeznej Mary vidieť zriedka! Škoda, pristane jej

Ako pristanú dánskej princeznej Mary či monackej princeznej Charlene dioptrické okuliare?

16.11.2020 09:00
debata

Dánska princezná Mary je v posledných týždňoch v náročnom pracovnom nasadení. Jedno oficiálne stretnutie či vystúpenie na verejnosti strieda druhé. Čas pred Vianocami tak sympatická štvornásobná mama trávi viac-menej pracovne.

Počas jej nedávneho vystúpenia však 48-ročná tmavovláska prekvapila doplnkom, v ktorom sa pred objektívmi objavuje zriedka-kedy. Ku kostýmu v odtieni decentnej zelenej značky Massimo Dutti, ku ktorému skombinovala lodičky luxusnej značky Valentino, si nasadila dioptrické okuliare.

Tmavý rám so zaoblenými hranami sa k strohému imidžu manželky princa Frederika skvelo hodil. Priam je škoda, že princezná, ktorá je austrálskou rodáčkou, tento doplnok nenosí na verejnosti častejšie. Veľmi podobne, čo sa okuliarov týka, je na tom aj princezná Charlene z Monaka.

Princezná  Charlene počas charitatívneho... Foto: Profimedia
Princezná Charlene Princezná Charlene počas charitatívneho podujatia v Monaku.

Tá v minulosti takisto prekvapila okuliarmi, ktoré mali, podobne ako okuliare princeznej Mary, tmavý rám. Ich tvar bol však o čosi viac hranatejší, s tvárou manželky princa Alberta takisto výborne korešpondoval. Od tohto vystúpenia, ktoré sa konalo pred rokom, sme už princeznú Charlene na verejnosti s okuliarmi nevideli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene #princezná Mary

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....