Nečakane úprimná Eva Mendes: Takýto opis správania sa jej detí by ste nečakali

Eva Mendes (46) a Ryan Gosling (39) žijú svoj súkromný život mimo médií či sociálnych sietí.

21.10.2020 17:00
Eva Mendes Foto: ,
Herečka Eva Mendes.
debata (1)

Obaja z rodičov sa o svojich dvoch dcérach pre médiá vyjadrujú len zriedka. Mendes tento raz urobila výnimku pre denník „Sydney Morning Herald“ a opísala aj to, ako vychovávajú svoje dcéry Esmeraldu (6) a Amandu (4). Príhody krásnej herečky boli navyše vtipné, o správaní svojich pokladov napríklad povedala: „Niekedy mám pocit, akoby sme s Ryanom chodili na raňajky spolu s veľmi opitými a agresívnymi hosťami,“ zažartovala si na adresu dcér.

A vo veselom opisovaní ich každodenného života ešte o čosi pritvrdila: „Naozaj máme pocit, že pracujeme v hoteli a hostia sú nahnevaní, panovační a požadujú, aby sme im nosili jedlo,“ opísala pre spomínaný denník a pokračovala: „A keď je čas, aby išli spať, zostane na nás, aby sme poupratovali a porozprávali im o tom, ako sa k nám v ten deň správali!“

Po pôrode ratolestí sa Mendes stiahla z červených kobercov, svojho manžela nesprevádza ani na veľkých premiérach. Vzdala sa aj hereckej kariéry. V minulosti pre magazín Women's Health prezradila, že bolo výlučne jej osobným rozhodnutím, že sa vzdá hereckej práce a bude sa starať iba o deti.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Mendes #výchova detí

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....