Vojvodkyňa Kate má tento šperk naozaj rada! Kúsok za 100 libier je v znamení jej detí

Ako sa vám páči jemná retiazka s troma príveskami? Manželka princa Williama ju na verejnosti predvádza pravidelne.

08.10.2020 11:00
debata

Jemný šperk sme na vojvodkyni Kate už videli aj pred pár dňami. Počas jej aktutálnej návštevy na Univerzite v Derby po ňom trojnásobná mama siahla opäť. Retiazka s troma príveskami odkazuje na jej tri ratolesti – princa Georgea (7), princeznú Charlotte (5) malého Louisa (2). Ide o retiazku s troma okrúhlymi personalizovanými príveskami, na každom z nich sú iniciálky mien jej detí. Kúsok značky All The Falling Stars za necelých 100 libier patrí k obľúbeným šperkom manželky princa Williama.

Kate počas návštevy  Univerzity v  Derby - na... Foto: SITA/AP, Arthur Edwards/The Sun
kate Kate počas návštevy Univerzity v Derby - na krku má retiazku s troma okrúhlymi personalizovanými príveskami, na každom z nich sú iniciálky mien jej detí (značka All The Falling Stars).

Retiazku už mala na sebe aj uprostred septembra, kedy navštívila Battersea Park, kde sa stretla s britskými matkami, aby podporila organizácie na pomoc rodinám v núdzi. Vtedy Kate šperk skombinovala ešte s ďalšími jemnými retiazkami.

Kate počas návštevy  Battersea Park -  na krku... Foto: SITA/AP, Jack Hill
kate Kate počas návštevy Battersea Park - na krku má retiazku s troma okrúhlymi personalizovanými príveskami, na každom z nich sú iniciálky mien jej detí (značka All The Falling Stars).

K jej obľúbeným šperkom už tradične patrí aj jej vzácny zásnubný prsteň, ktorý dostala od princa Williama v roku 2010. Šperk patril Williamovej zosnulej matke, princeznej Diane. Prsteň tvorí oválny zafír obklopený diamantami. Na prste jej svietil aj počas návštevy Univerzity v Derby.

Vojvodkyňa Kate navštívila Univerzitu v meste... Foto: SITA/AP
kate Vojvodkyňa Kate navštívila Univerzitu v meste Derby, kde sa stretla so študentami prvého ročníka. Na ruke jej svieti vzácny zásnubný prsteň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #šperk

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...